Man kan stadig nå at bestille ’Plads til Alle’-julekalenderen

En flok unge elever fra Broskolen på Fyn solgte sidste år 500 eksemplarer af ’Plads til Alle‘-julekalenderen, der er en kalender, som bliver lavet i et samarbejde mellem DBU og Red Barnet, i år har de allerede mere end fordoblet salget.

For skoler og foreninger kan der være en god sjat penge at hente, hvis man giver sig i kast med at sælge DBU og Red Barnets julekalender, og hvis man bestiller inden på fredag, kan man nå at få et selvvalgt motivbillede på kalenderen.

En af de skoler, der solgte julekalenderen sidste år, var Broskolen, som ligger i Årslev på Fyn. Her var en gruppe af eleverne flittige og dygtige og fik tjent en masse penge ind. Penge, som gruppen har brugt på en fodboldtur til Tyskland, fortæller Jeanette Jensen, der frivilligt har hjulpet drengene fra Broskolen med at komme i gang med at sælge kalenderen.

”Det er en lille gruppe af drenge på skolen, der spiller fodbold sammen i Årslev, der har solgt kalenderen. Pengene gik til en fodboldtur for det hold, som de sammen spiller på, så det har været lidt et skoleprojekt og lidt et fodboldprojekt for os” siger hun.

Med succesen fra sidste år, har de fået blod på tanden, i år har de nemlig allerede solgt 1300 eksemplarer af ’Plads til Alle’julekalenderen.

”Det gik ret fint med at sælge 500 sidste år, så selvfølgelig skruede vi op for ambitionsniveauet i år. Næste år skal vi helt op på 2000 solgte eksemplarer. Vi støtter et godt foretagende samtidigt med, at vi selv får noget i kassen, så det giver god mening for os,” siger Jeanette Jensen.

En god oplevelse

Drengene fra Broskolen fik samlet penge indtil en fodboldtur, men udover det, så havde de også en rigtig god oplevelse med at sælge kalenderen, fortæller Jeanette Jensen.

”De har haft det mega sjovt med det. De går og sælger dem sammen, og så går man måske med nogen, man ikke ellers ville gå med. Socialt har det været rigtig godt for dem,” siger hun.

Frem til fredag kan der bestilles julekalendere med eget motivbillede.

Frem til den 20. november kan der bestilles julekalendere med standardbillede.

Begge ting kan bestilles her.  


Log ind