U21-truppen er på plads til kampene mod Spanien og England

Niels Frederiksen har udtaget truppen til de to svære testkampe mod Spanien og England, der spilles den 14. og den 20. november. Det er en trup, hvor der er genvalg til stammen.

I sidste måned kvalificerede U21-landsholdet sig til EM, der afholdes i Italien og San Marino næste sommer. De danske talenter kommer til at blive testet på øverste hylde i de første forberedelser frem mod den slutrunde. Det er nemlig de store fodboldnationer Spanien og England, der venter det U21-landshold, når de i november måned skal i aktion.

De møder i den første kamp Spanien på udebane, og i den anden kamp gæster det engelske U21-landshold Blue Water Arena i Esbjerg, der bliver den danske hjemmebane til det opgør.

Den danske U21-landstræner, Niels Frederiksen, satser på stabilitet i truppen – der er nemlig genvalg til den gruppe af spillere, der i efteråret tog de sidste skridt mod at sikre kvalifikationen til EM. Nu skal de samme spillere så vise, at de kan stå distancen mod mandskaber fra den absolutte top.

Begge kampe kommer desuden til at blive livetransmitteret af herrelandsholdets 'TV-hjemmebane' Discovery Networks - efter planen senes begge kampe på 6'eren

Der bliver afholdt lodtrækning til EM-slutrunden den 23. november i Bologna, hvor det bliver afklaret, hvilke modstandere de danske talenter skal dyste mod, når det går løs til sommer.

Du kan se hele den danske trup til kampene mod Spanien og England her.


Log ind