Måned

Nul-løsning i Danmarks første kamp i Algarve

Kvindelandsholdet kunne ikke få bolden over stregen mod de nordiske naboer fra Island. Overlæggeren, stolpen og den islandske keeper sørgede for, at danskerne starter Algarve Cup med uafgjort og tager et enkelt point med videre i turneringen. Du kan se højdepunkterne fra kampen lige her.

Læs nyheden

Vigtige beslutninger gavner pigefodbolden i Danmark

Fodbold er passion, glæde, stolthed, holdfællesskab, klubtilhørsforhold, modstandere og regler – uanset om du er pige, dreng, kvinde eller mand. Men færre piger end drenge stifter bekendtskab med fodboldens glæder, og derfor er det vigtigt med fortsat fokus på at styrke pigefodbolden i Danmark.

Læs nyheden

DBU's bestyrelse foreslår politiske reformer

Større diversitet, kortere valgperioder samt afholdelsen af en fodboldkongres fra 2019 - og en reduktion af bestyrelsen fra 16 til syv medlemmer - er blandt de forslag, som DBU’s bestyrelse fremsætter til årets Repræsentantskabsmøde lørdag.

Læs nyheden

Klubber skal sikre korrekte mailadresser og mobilnumre

I maj 2018 strammes reglerne for visning af personlig data. Som en konsekevens heraf og for at åbne op for nye spændende muligheder indføres det såkaldte Fodboldpas i Danmark. Alle spillere skal fra maj aktivere deres fodboldpas, og derfor er korrekte kontaktoplysninger vigtige.

Læs nyheden

Se Kvindelandsholdets kampe ved Algarve Cup på DBUtv

Du kan se alle Kvindelandsholdets kampe fra Algarve Cup LIVE på DBUtv. Der er blandt andet lagt op til et brag af en EM-revanche, når Danmark møder guldvinderne fra Holland. Læs meget mere lige her.

Læs nyheden

DBU-formand præsenterer UEFA-reformer

På UEFA-kongressen i dag i Bratislava blev der vedtaget nye reformer om demokratisk valg til de ledende poster. Samtidig blev tidligere DBU-formand Allan Hansen hædret med en ærespris.

Læs nyheden

EM-sølvvinderne vender hjem til Viborg

Kvindelandsholdet træder ind på hjemmebanegræsset på Energi Viborg Arena, når de 9. april spiller den første kamp på dansk jord efter EM-succesen sidste sommer mod Ukraine. Både landsholdsspiller Katrine Veje og Viborg Kommunes borgmester Ulrik Wilbek glæder sig til at byde fans velkommen tilbage på kvindelandsholdets hjemmebane.

Læs nyheden

Motionsfodboldens Dag sætter fokus på verdens måske bedste motionsform

2018 bliver året, hvor der for alvor skal sættes fokus på, at fodboldtræning er en af verdens bedste motionsformer, og på Motionsfodboldens Dag kan I være med til at vise jeres motionsfodboldtilbud og klub frem på bedste vis.

Læs nyheden

Beregn din klubs samfundsværdi

Et nyt værktøj i KlubOffice gør det muligt at beregne hver enkelt klubs værdi, når det kommer til foreningsliv, sundhed og økonomi.

Læs nyheden

Ekstraordinære tiltag i dansk fodbold hædres med pris

Hver dag finder der gode og utraditionelle initiativer sted i de danske fodboldklubber, der forsøger at finde løsninger på nogle af vores fælles udfordringer indenfor sundhed, integration, fællesskab og jobskabelse.

Læs nyheden

Log ind