Måned

Ny landsholdsaftale for Herrelandsholdet skal skabe bedre samarbejde

DBU og Spillerforeningen er blevet enige om en ny, kollektiv aftale for Herrelandsholdet, der sikrer en række sportslige forbedringer og flere kommercielle muligheder til at tjene penge til dansk fodbold.

Læs nyheden

DBU Formandskab ser muligheder i ny landsholdsaftale

DBU’s bestyrelse har i dag godkendt en ny, 6-årig landsholdsaftale for Herrelandsholdet med bedre rammer for kommercielle aktiviteter og sportslig udvikling. Det kræver dog bedre og mere tillidsfuldt samarbejde, markerer DBU’s formandskab, der har været med til forhandlingerne.

Læs nyheden

DBU-formand glæder sig over Tyskland som vært for EM 2024

Tyskland får æren af at være vært for EM-slutrunden i 2024. Det blev i dag besluttet af UEFA’s eksekutivkomité, som dermed valgte et tysk værtsskab over buddet fra Tyrkiet, der også havde præsenteret et bud på EM-slutrunden i 2024.

Læs nyheden
Socialminister: Frivillige er altafgørende for samfundet

Socialminister: Frivillige er altafgørende for samfundet

Af: Michelle Thygesen //

Uden frivillige så Danmark og ikke mindst dansk fodbold markant anderledes ud. For de frivillige spiller en kæmpe rolle og bidrager positivt til samfundet. Derfor er det vigtigt, at frivilligheden huskes og hyldes med blandt andet Frivillig Fredag.

Læs nyheden
Frivillige finder ikke vej uden indsats

Frivillige finder ikke vej uden indsats

Af: Anne Tjell //

Der kan være mange årsager til at blive frivillig - eller til at vælge det fra. Foreninger og klubber kan med fordel tænke ud af boksen for at få flere frivillige med på holdet, lyder det fra en ekspert på området.

Læs nyheden
Tre fodboldfrivilliges fortælling

Tre fodboldfrivilliges fortælling

Af: Hjalte Christensen //

De frivillige får hjulene til at løbe rundt i fodboldverdenen. Hver især løfter de forskellige opgaver, men de får også selv en masse ud af det. Her fortæller tre frivillige om deres opgaver, og hvad de får ud af deres frivillige arbejde.

Læs nyheden

Holdet er sat til play-off-kampene mod Holland

Kvindelandsholdets træner Lars Søndergaard har i dag sat navne på de 19 spillere, der skal sikre Danmark avancement til play-off-finalerne i november måned. Først skal Holland dog nedlægges i to kampe, og blandt andre den unge angriber Signe Bruun og Brøndbys rutinerede Julie Tavlo skal bringe Danmark et skridt tættere på VM-billetten.

Læs nyheden
Husk respekten – på og udenfor banen

Husk respekten – på og udenfor banen

Af: Bent Clausen, formand for DBU’s breddeudvalg //

Mange forældre opfører sig dårligt over for både dommere, trænere og spillere til børnefodbold over hele landet, viser nye tal fra DBU. Det kan skade oplevelsen for børn og voksne. Så husk respekten for hinanden, skriver DBU’s næstformand.

Læs nyheden

Ændret IT-bidrag træder nu i kraft

DBU har i samarbejde med lokalunionerne ændret modellen for opkrævning af IT-bidrag. Ved den forestående betaling betales der for første gang ud fra en ny og mere solidarisk model, hvor man bidrager ud fra antal medlemmer i stedet for at betale et fastsat beløb.

Læs nyheden
Forældre skal opføre sig bedre til fodboldkampe

Forældre skal opføre sig bedre til fodboldkampe

Af: Anne Tjell //

Forældre råber nedsættende til spillere under fodboldkampe. Helt præcist 20 procent. Og det kan gå ud over børnenes spillelyst.

Læs nyheden

Log ind