Se Kvindelandsholdets kampe ved Algarve Cup på DBUtv

Du kan se alle Kvindelandsholdets kampe fra Algarve Cup LIVE på DBUtv. Der er blandt andet lagt op til et brag af en EM-revanche, når Danmark møder guldvinderne fra Holland. Læs meget mere lige her.

Harder, Nadim og resten af Kvindelandsholdet varmer op til forårets altafgørende VM-kvalifikationskampe med turneringen Algarve Cup. Holdet er allerede samlet på den portugisiske kyst, og onsdag står de over for den første modstander: Island. 

Sidste års turnering bød på bronzemedaljer til danskerne efter en hæsblæsende turnering, hvor Danmark efter en nervepirrende straffesparkskonkurrence i bronzekampen kunne juble over en sejr over Australien. 

Også i år er der skarp modstand til de danske kvinder, der ud over de nordiske kolleger fra Island står over for Holland og Japan i det indledende gruppespil, før turneringen sluttes af med en finalekamp. Især Holland skal have kamp til stregen efter EM-finalen sidste sommer, hvor hollænderne som bekendt tog sejren og guldet foran Danmark. Det fortæller landsholdsspiller Sanne Troelsgaard: 

"Vi har et helt særligt ønske om at slå Holland efter EM-finalen. Vi skal ind og vise både dem og danskerne derhjemme, at vi er et stærkere hold og give dem kamp til stregen. Vi brændte en del chancer mod Holland i finalen, så vi skylder nogle mål," siger Sanne Troelsgaard. 

Danskerne hjemme i stuerne kan følge med, når DBUtv tænder op for live-dækning af alle Danmarks kampe. 

Du finder links til gruppekampene lige her: 

Onsdag 28. februar 19.30 Danmark - Island
Fredag 2. marts 19.30 Danmark - Holland
Mandag 5. marts 16.40 Danmark - Japan

Tidspunkt for den afsluttende finale er endnu ikke fastlagt, men kampen spilles onsdag den 7. marts. 

Log ind