EM-sølvvinderne vender hjem til Viborg

Kvindelandsholdet træder ind på hjemmebanegræsset på Energi Viborg Arena, når de 9. april spiller den første kamp på dansk jord efter EM-succesen sidste sommer mod Ukraine. Både landsholdsspiller Katrine Veje og Viborg Kommunes borgmester Ulrik Wilbek glæder sig til at byde fans velkommen tilbage på kvindelandsholdets hjemmebane.

Årets første hjemmebanekamp for de danske kvinder spilles selvsagt på holdets hjemmebane i Viborg. Kampen sparkes i gang den 9. april kl. 18.00, og modstanderen hedder Ukraine, som på nuværende tidspunkt ligger lige under Danmark i stillingen om billetten til VM 2019.

Og det bliver et glædeligt gensyn med både faciliteter og fans i Viborg for Kvindelandsholdet:

”Vi ser rigtig meget frem til at spille på vores egen hjemmebane igen. Vi fik en fantastisk modtagelse af Viborg, da vi vendte hjem efter EM, og vi glæder os til at takke fansene og give dem en fantastisk fodboldoplevelse på stadion,” siger landsholdsprofilen Katrine Veje.

Energi Viborg Arena har dannet hjemmebane for de danske kvinder siden 2015, og Viborg Kommunes borgmester, Ulrik Wilbek, glæder sig meget til at modtage kvindelandsholdet og deres fans i Viborg:  

”Det bliver fantastisk at kunne byde EM-sølvvinderne velkommen hjem til deres nationalstadion i Viborg. Siden de spillede her sidst, har hele Danmark fået øjnene op for deres styrke, og jeg kan kun opfordre de mange fans til at skynde sig at booke billetter til fodboldfesten,” siger Ulrik Wilbek.  

Billetsalget til Kvindelandsholdets kamp mod Ukraine starter i dag kl. 12.00. Den første uge sælges sæsonkort til alle fire hjemmebanekampe på Viborg Stadion i 2018 fra 160 kr, og næste mandag starter billetsalget med priser fra 50 kr. for voksne.

Billetter og sæsonkort kan købes på billetsalg.dbu.dk.


Log ind