MENU

Måned

Gratis kursus: Skatteregler i fodbold- og håndboldklubben

Hvordan er de gældende skatteregler, og hvad er jeres ansvar og forpligtelser som klubledelse? Danmarks Idrætsforbund (DIF), Dansk Boldspil-Union (DBU) og Dansk Håndbold Forbund (DHF) inviterer til gratiskurset ”SKAT i fodbold- og håndboldklubben”.

Læs nyheden

Herrelandsholdet møder Chile i Aalborg

Det bliver Aalborg Stadion, der kommer til at danne rammen om Herrelandsholdets testkamp mod Chile den 27. marts.

Læs nyheden

Bliv dommer sammen med andre unge

Er du mellem 15 og 20 år, kan du på bare en uge i sommerferien tage dommerkort i selskab med andre fodboldglade unge. Kom på DBU's dommerskoler: Det er lærerigt, udviklende, sjovt og socialt.

Læs nyheden

Mangfoldig trup skal sikre EM-revanche på Algarve

Kvindelandsholdets cheftræner Lars Søndergaard har udtaget 20 ud af 22 spillere til træningsturneringen på Algarve. Turneringen begynder 28. februar og sparker gang i kvindelandsholdets forberedelser op til forårets vigtige VM-kvalifikationskampe - blandt andet med en kamp mod de forsvarende Europamestre fra Holland.

Læs nyheden

Unges brug af digitale medier i foreningen

Efter Umbrella-sagen, hvor over 1000 unge blev sigtede for distribution af børneporno, er I som klub måske i tvivl om, hvordan I kan forholde jer til de unges brug af digitale medier, når de er en del af jeres forening. Vi har forsøgt at samle lidt gode råd til jer om emnet her.

Læs nyheden

Søg midler til ungdomsholdene gennem DBU´s Ungdomsfond

Der er åbnet for en ny ansøgningsrunde i DBU´s Ungdomsfond. Her kan du læse mere om, hvordan du kan søge om midler til dit næste projekt for ungdomsholdene i klubben.

Læs nyheden

Køb din billet til kampen mod Panama

Det danske herrelandshold varmer op til VM i Rusland i årets første kamp mod Panama. Kampen spilles på Brøndby Stadion den 22. marts kl. 20.00, og du kan sikre dig din billet allerede i dag - endda til Early Bird-rabat på 50% den første uge.

Læs nyheden

Jon Dahl fortsætter på landsholdet frem til 2020

Herrelandsholdets assistenttræner Jon Dahl Tomasson fortsætter samarbejdet med Åge Hareide på det danske landshold frem til sommeren 2020.

Læs nyheden

Ny pulje giver klubber mulighed for økonomisk støtte

En ny pulje til idrætsforeningerne, DIF og DGI’s foreningspulje, ser snart dagens lys. Her er lidt information om, hvad der kommer til at ske, og hvad foreningerne kan se frem til.

Læs nyheden

Sportslig succes giver overskud i DBU

Tre udsolgte hjemmekampe for Herrelandsholdet og ekstra indtægter fra UEFA har givet DBU et overskud på 1,9 mio. kr. i 2017, efter at DBU har investeret mere end 37 mio. kr. i udviklingen af dansk fodbold. Færre kommercielle partnerskaber og konflikt om landsholdsaftaler trækker overskuddet ned.

Læs nyheden

Log ind