Måned

Ny pulje giver klubber mulighed for økonomisk støtte

En ny pulje til idrætsforeningerne, DIF og DGI’s foreningspulje, ser snart dagens lys. Her er lidt information om, hvad der kommer til at ske, og hvad foreningerne kan se frem til.

Læs nyheden
Nu kan alle landets skoler få fodbold på skoleskemaet

Nu kan alle landets skoler få fodbold på skoleskemaet

Af: Michelle Thygesen, DBU Kommunikation //

Et ambitiøst projekt for at få bevægelse på skoleskemaet over hele Danmark ser nu dagens lys. Ud fra devisen at trygge og glade børn lærer bedst, får børn i hele landet mulighed for at deltage i et dokumenteret effektivt undervisningsforløb, der kombinerer fodboldspil, sundhedsviden og trivsel blandt kammeraterne.

Læs nyheden

Sportslig succes giver overskud i DBU

Tre udsolgte hjemmekampe for Herrelandsholdet og ekstra indtægter fra UEFA har givet DBU et overskud på 1,9 mio. kr. i 2017, efter at DBU har investeret mere end 37 mio. kr. i udviklingen af dansk fodbold. Færre kommercielle partnerskaber og konflikt om landsholdsaftaler trækker overskuddet ned.

Læs nyheden

UEFA stadfæster afgørelsen om Kvindelandsholdets udeblivelse

UEFA’s Appelinstans afviser appellen fra det svenske fodboldforbund og fastholder sanktionen efter den aflyste VM-kvalifikationskamp i efteråret. Nu kan spillere og team kigge fremad mod de kommende vigtige kampe, fortæller talentudviklingschef i DBU, Lene Terp.

Læs nyheden

Log ind