Nyheder

Vejen mod EM 2021 starter på Cypern

Landstræner Lars Søndergaard har i dag udtaget den trup, der skal kickstarte sæsonen og den nye rejse for Kvindelandsholdet. Der er flere nye ansigter i den danske trup, der skal forsøge at spille sig på holdkortet til den kommende EM-kvalifikation.

Læs nyheden

TO KARANTÆNEDAGE TIL KAMIL WILCZEK

Brøndby IF-spilleren Kamil Wilczek er af Fodboldens Disciplinærinstans blevet idømt to spilledages karantæne.

Læs nyheden

Claus Bretton-Meyer stopper som direktør i DBU

Efter historiske reformer, struktur-ændringer og ny strategi ønsker DBU’s bestyrelse en anderledes profil som administrerende direktør. Claus Bretton-Meyer fratræder som direktør.

Læs nyheden

U21-landsholdet bliver testet på øverste hylde

EM-forberedelserne er på plads for det danske U21-landshold, der frem mod sommerens slutrunde møder Belgien, Frankrig og Kroatien.

Læs nyheden

Bisgaard og Mazzela får en spilledags karantæne

Vikarierende træner for Vejle BK, Morten Bisgaard, og assistenttræner Giovanni Mazzela er af Fodboldens Disciplinærinstans blevet tildelt én spilledags karantæne, da det er blevet vurderet, at de efter Superligakampen mod Brøndby IF overtrådte Fodboldloven.

Læs nyheden

HUSK: Indberetning af medlemmer!

D. 31. januar er der frist for indberetning af medlemstal. Det er meget vigtigt, at alle klubber får det klaret.

Læs nyheden

DBU-Formand stiller op til UEFA EXCO

Transparens, solidaritet og respekt i international fodbold. Det er hovedbudskaberne, når DBU’s formand, Jesper Møller, stiller op til det magtfulde UEFA EXCO. Valget finder sted i februar næste år.

Læs nyheden

U21-landsholdet i fornuftig kvalifikationspulje

Det danske U21-landshold kan i 2021 deltage i deres fjerde EM-slutrunde i træk, og chancerne, for at det lykkes, er kun blevet bedre efter lodtrækningen til kvalifikationen

Læs nyheden
Zanka: Jeg har oplevet racistiske tilråb

Zanka: Jeg har oplevet racistiske tilråb

Af: DBU Kommunikation //

Menneskerettighederne fylder 70 år, og i den anledning sætter DBU, Amnesty International Danmark og Mathias Zanka Jørgensen fokus på diskrimination på fodboldbanen og om fremtidsudsigterne for racisme i fodboldens verden.

Læs nyheden

’Vi skal turde tænke anderledes i kvindefodbolden’

Når DBU, klubber og trænere mødes i januar for at diskutere talentudvikling på den første talentkonference målrettet pige/kvindefodbolden, kommer både holdninger og handlinger i fokus. For en øget international konkurrence kræver øget indsats, hvis dansk pige- og kvindefodbold fortsat skal være med i eliten.

Læs nyheden

Log ind