HUSK: Indberetning af medlemmer!

D. 31. januar er der frist for indberetning af medlemstal. Det er meget vigtigt, at alle klubber får det klaret.

Det er ikke kun vigtigt for tilskudsordninger og derved klubkassen, at der bliver registreret de korrekte antal medlemmer. Det er ligeledes vigtigt for, at vi kan følge udviklingen i dansk fodbold og ved præcist, hvor vi kan blive endnu bedre til at hjælpe din klub med at fastholde fodboldspillerne.

Din fodboldklub kan frem til og med 31. januar indberette medlemstal for 2018 her: Centralt ForeningsRegister (CFR).

Loginoplysningerne finder I en mail sendt fra Centralt Foreningsregister til klubben d. 30. november.

Lidt om registreringen:

  • Kun ét medlem pr. kontingent.
  • Alle, der har betalt kontingent i minimum tre måneder i kalenderåret 2018, tælles med
  • Medlemstal skal kun indberettes én gang, selvom foreningen er medlem af flere hovedorganisationer.

Læs mere på www.medlemstal.dk under vejledning og ofte stillede spørgsmål.

Klubber der benytter KlubOffice til medlemsregistrering kan let trække deres medlemstal. I menuen Personer > Medlemmer klikkes på DIF-ikonet øverst til højre:Tallene kan derefter indskrives i CFR-registeret. De er opdelt i alderskategorier svarende til dem, der skal indberettes.

 * Tallet der dannes er i år ændret, så også medlemmer som er kontingentfritagede tælles med. Det følger retningslinjerne for CFR-tallene, da kontingentfritagelse typisk ikke er spørgsmål om, at man ikke er kontingentpligtig, men at man af klubben får godtgjort sit kontingent grundet frivilligt arbejde i klubben.

To ting at være OBS på

Vær desunden opmærksom på følgende to ting:

1. Fodbold Fitness-medlemmer
Hvis I har Fodbold Fitness-medlemmer registreret under sportsgrenen Fodbold Fitness, skal I huske også at trække en medlemsliste for disse. Det gøres ved at ændre sportsgrenen, trykke "Søg" og dernæst trykke på DIF-ikonet. Sådan skifter man sportsgren:

 

2. Medlemsspecifikation
Vi anbefaler på det kraftigste, at man laver en medlemsspecifikation, der viser præcist, hvilke medlemmer der regnes med og deres oplysninger. Det er vigtigt at kunne fremvise, hvis jeres kommune udtager jer til kontrol (hvis det er samme tal I indberetter til jeres kommune som til CFR-registeret). Listen kan I KlubOffice let trækkes og gemmes ned på computeren. Det gøres ved klik på linket vist nedenfor, efter man har klikket på DIF-ikonet:Spørgsmål

Der er den 1. december 2018 sendt en mail til alle foreninger med en guide til indberetning af medlemstal, hvori de nødvendige loginoplysninger fremgår. 

Har din forening ikke modtaget mailen fra CFR eller har du spørgsmål til medlemsregistreringen, sidder der vidende folk klar ved tasterne på info@medlemstal.dk


Log ind