U21-landsholdet bliver testet på øverste hylde

EM-forberedelserne er på plads for det danske U21-landshold, der frem mod sommerens slutrunde møder Belgien, Frankrig og Kroatien.

Optakten er nu plads for de danske talenter, der til sommer skal repræsentere Danmark til U21-EM i Italien og San Marino. Niels Frederiksens-tropper skal finde EM-formen mod Belgien, Frankrig og Kroatien.

De tre nationer, som Danmark skal teste formen af i mod, deltager alle selv ved sommerens U21-slutrunde, og da der i sommer blev afholdt VM for Herrelandshold, sluttede de tre nationer på første-, anden- og tredjepladsen ved verdens største sportsbegivenhed.

”Vi skal testes på øverste hylde. Det er formålet med slutrunden, og det er også idéen med vores testkampe. Jeg er glad for, at vi har noget et niveau, hvor vi er attraktive for de bedste hold i verdenen,” siger Nels Frederiksen.

Kroatien et smut på vejen

Sommerens slutrunde bliver afholdt tæt på den kroatiske grænse. Derfor giver det også logistisk god mening for den danske trup at møde Kroatien i Kroatien, i den første del af samlingen. De møder dem den 13. juni, hvilket kun er fire dage inden det danske mandskab spiller deres første kamp ved slutrunden mod Tyskland, så det er sidste chance for at teste EM-formen af.  

I marts måned møder Niels Frederiksen-mandskab Belgien i Danmark og Frankrig på udebane.


Log ind