MENU

Nyheder

Kvindelandsholdet forstærker sig med fysisk træner

Forholdene for Danmarks bedste fodboldkvinder skal optimeres, hvis holdet også i fremtiden skal være med på den store fodboldscene. Som en del af den plan er professor Peter Krustrup i dag blevet præsenteret som ny fast fysisk træner for Kvindelandsholdet.

Læs nyheden
DBU's Udviklingspulje er blevet fordelt

DBU's Udviklingspulje er blevet fordelt

AF: Sarah Hoffmann, DBU Fyn //

I alt otte projekter har i denne omgang fået støtte fra DBU’s Udviklingspulje. Et af de projekter er et idékatalog med forslag til indretning af pige- og kvindeomklædningsrum.

Læs nyheden

Modtager af midler fra ungdomsfonden: Fantastisk for holdet

Syv klubber modtager i denne omgang midler fra DBU’s Ungdomsfond af 18. maj 1964. Stenløse Boldklub er en af de klubber, og det er de naturligvis meget glade for, siger holdlederen.

Læs nyheden

BILLETSALGET TIL DBU FODBOLDSKOLE ER SKUDT I GANG

Flere end 230 klubber rundt om i landet inviterer til sommer glade børn til DBU Fodboldskole. Billetsalget til fodboldskolerne begynder i dag. Læs mere om billetsalg og årets DBU Fodboldskole her.

Læs nyheden

Herrelandsholdets tidligere holdleder, Kai Johansen, er død

Kai Johansen, en af de store personligheder i dansk fodbolds historie, døde lørdag morgen. Han blev 86 år. Mindeord af Frits Ahlstrøm, tidligere informationschef i DBU.

Læs nyheden

Hareide: En interessant gruppe

Åge Hareide glæder sig til de kommende kampe i EM-kvalifikationen, hvor der er gode muligheder.

Læs nyheden

Sådan får du billet til kampene i EM-kvalifikationen

Herrelandsholdet går et spændende 2019 i møde, hvor det gælder om at sikre kvalifikation til EM 2020-slutrunden. Her kan du læse mere om salget af sæsonkort og billetter til kampene.

Læs nyheden

Gensyn med Irland: Se Herrelandsholdets EM-kvalifikationsgruppe

Herrelandsholdet havnede i gruppe D i EM-kvalifikationen, og den byder på møder med Schweiz, Irland, Georgien og Gibraltar.

Læs nyheden

Log ind