U19: Disse skal kæmpe for EM guld

Om godt to uger drager U19 kvindelandsholdet til EM i Israel. Landstræner Søren Randa-Boldt har netop udtaget de 18 spillere, som skal forsøge at sikre dansk EM triumf.


Rikke Sevecke er blandt de 18 spillere, som skal kæmpe for danske EM medaljer i Israel.

Mens der kæmpes for danske EM medaljer i Tjekkiet, så var 23 danske U19 kvindelandsholdsspillere samlet til træning i weekenden for at overbevise landstrænere om, at netop de skulle være blandt de 18 spillere, som 15. juli møder Frankrig i EM slutrundes første kamp.

U19 landstræner Søren Randa-Boldt har da også haft svært ved kun at skulle udtage 18 spillere ovenpå spillernes gode præstationer i weekenden. "Vi har haft tre gode dage, hvor alle spillere har gjort sig særdeles godt bemærket. Det er fantastisk som træner, at have så mange gode spillere, men derfor også utrolig vanskeligt at skulle vælge de 18 spillere, som skal udgøre det hold, som skal toppræstere i Israel," udtaler landstræneren om at skulle udtage holdet.

Det danske U19 kvindelandshold skal nemlig præstere på topniveau når holdet til EM står overfor Frankrig, Sverige og værterne fra Israel. Den danske venstre back, Louise Ringsing, glæder sig da også til sommerens store oplevelse.
"Jeg ser frem til et lærerigt EM, som har deltagelse af Europas allerbedste hold, og så glæder jeg mig til at opleve en rigtig slutrunde, hvor alt afgøres på 90 minutter."
Der er ingen tvivl om, at der venter Louise Ringsing og resten af de danske spillere en stor og lærerig oplevelse i Israel.

Læs mere om slutrunden på UEFA.com.

De 18 spillere, som skal forsvare de rød-hvide farver er:


The above stated position of each player is to be considered a guideline, and may be changed by the coach.

Abbreviations: Pos: Position (G=Goalkeeper, D=Defender, M=Midfielder, F=Forward). DOB: date of birth. C:Caps. G:Goals. W-D-L: Win-Draw-Loses. Dif: Goal diference. H: Height. W: Weight.

 

Log ind