Trænertræf tæt på tilmeldingsfrist

Store Trænertræf er masser af inspiration til træningen, netværk med dine trænerkollegaer og en del af DBU’s træneruddannelser. Du kan stadig nå at tilmelde dig.



Vi har samlet nogle af de bedste trænere i Danmark og en enkelt udenlandsk. De ser alle frem til at dele erfaringer, træningsøvelser og viden med dig, når Store Trænertræf løber af staben den 7. og 8. november 2014 i Vejen.

På Store Trænertræf får du masser af inspiration og konkrete træningsøvelser til din træning i klubben, og du får mulighed for at skabe netværk med dine trænerkollegaer. 

Derudover optjener du timer i dit træneruddannelsesforløb. Store Trænertræf er en del af C-træneruddannelsen og tæller seks timer, mens trænertræffet udgør ti timers B-refreshment, hvis du har B-licens.

Mød superligatræneren og 3F-ligatræneren

Programmet for Store Trænertræf 2014 indeholder blandt andet et oplæg fra Niels Frederiksen, cheftræner i Esbjerg fB. Han vil fortælle om, hvilke udfordringer jobbet som superligatræner medfører – et job, hvor forskellen på succes og fiasko er minimal, og hvor tilfældigheder på den korte bane spiller en afgørende rolle.

Du kan også møde Lene Terp, som er tidligere landsholdsspiller, Danmarks første kvindelige P-licenstræner og nuværende 3F-ligatræner i Kolding Q. Hun vil præsentere et træningspas med fokus på, hvordan kombinationsspil kan trænes hos både begyndere og øvede fodboldspillere.

Derudover står fem øvrige oplægsholdere klar til at bidrage med masser af inspiration til din træning. Efternavnene er Rudbæk, Holm, Fredberg, Friis og Fergus. 

Du kan se hele programmet for Store Trænertræf 2014 her.

Tilmeld dig senest den 31. oktober

Store Trænertræf er for alle fodboldtrænere – uanset aldersgruppe, niveau og køn.

Du kan stadig nå at tilmelde dig Store Trænertræf 2014. Der er tilmeldingsfrist den 31. oktober.

Du kan tilmelde dig her.

Red. 28/10-14

Log ind