1020 klubber er KampKlar

Hele 7034 fodboldhold fordelt på 1020 fodboldklubber benytter DBU’s holdværktøj KampKlar, der blev lanceret i februar. Værktøjet er gratis og gør trænerjobbet lettere.

Den digitale tidsalder har for længst indtaget grønsværen, og den danske fodboldverden har taget aldeles godt imod KampKlar – DBU’s gratis holdværktøj – der gør det lettere for trænere og ledere at tage sig af de opgaver, der knytter sig til et fodboldhold.

Hele 7034 fodboldhold fordelt på 1020 af DBU’s i alt 1658 fodboldklubber anvender således allerede værktøjet, der blev lanceret i februar og er målrettet breddefodbolden.

Med KampKlar bliver det lettere for trænere at kommunikere med spillere og forældre, at koordinere tilmelding til træning og kamp samt at uddelegere opgaver som fx tøjvask, kørsel og kagebagning.

Netop hurtig og fleksibel kommunikation er ét af kerneelementerne i Kampklar, der i hele 2014 tilbyder en gratis SMS-service via en aftale med Paii.dk. Aftalen gør det muligt for trænere at kommunikere til spillere og forældre gratis via sms.

I KampKlar ligger også de nye elektroniske holdkort, der blev indført ved sæsonstarten tidligere på året. De elektroniske holdkort kan udfyldes både i KampKlar, i Fodbold app’en og i KlubOffice.


Sådan bliver DU kampklar!

Holdværktøjet KampKlar kan anvendes fra DBU’s Fodbold app samt fra ’Mit DBU’ på DBU og lokalunionernes hjemmesider.

Trænere får adgang til KampKlar ved at anmode klubben i ’Mit DBU’ på dbu.dk, mens spillere efterfølgende bliver valgt af træneren til at anvende KampKlar. Forældre og andre kontaktpersoner kan benytte barnets login eller oprette sit eget og tilknytte barn/børn til profilen via funktionen ’kontaktperson for’ i ’Mit DBU’ på dbu.dk.  

Klubber kan give trænere adgang ved at godkende anmodninger fra trænerne – eller ved at finde de pågældende trænere frem i KlubOffice og tildele dem klubhvervet KampKlar.

KampKlar trækker på dynamiske spiller- og turneringsdata fra DBU’s systemer, hvortil alle danske klubber har registreret sine aktive spillere elektronisk. Det betyder, at alle relevante spiller-, kamp- og holddata automatisk oprettes og løbende vedligeholdes.

 KampKlar
  • Et gratis online værktøj, som hjælper trænere og ledere med at administrere opgaver og styre kommunikationen på et hold.
  • Turnerings- og spillerdata opdateres automatisk.
  • Kampklar er integreret i Fodbold app'en og også tilgængelig via ’Mit DBU’ på DBU.dk og lokalunionernes hjemmesider.

Præsenter selv KampKlar og de andre digitale værktøjer for trænere i din klub ved hjælp af vores materialepakke.



Nyttige links
KampKlar FAQ – bliv klogere på KampKlar
Sådan får du adgang til KampKlar
KampKlar er kampklar! (DBU-nyhed, 18.02.2014)
KampKlar på Facebook
Download Fodbold app’en

Log ind