Kom til VM-fodboldfest i Fælledparken

DBU og TV 2 inviterer til kæmpe fodboldfest i Fælledparken fra den 8. - 13. juli. Deltag i festen, som byder på VM-kampe på storskærm, fodboldaktiviteter, konkurrencer, VM i Straffe og DM i Streetfodbold.


     
Når Danmark ikke kan komme til VM, må VM komme til Danmark!

Derfor inviterer DBU og TV 2 til kæmpe VM-fodboldfest i Fælledparken, hvor der hver dag vil være forskellige aktiviteter og konkurrencer kombineret med VM-kampenepå storskærm, VM i Straffe og DM i Streetfodbold.

Der er eftertragtede præmier på spil på flere af aktiviteterne. Du kan blandt andet vinde fodbolde, et Sony DJ headset, Coca-Cola og Coca-Cola merchandiseog et gavekort til Unibet. (Sidstnævnte præmie kan kun vindes af personer på 18 år+).

Programmet:

Den 8. - 9. juli

I disse dage kan du dyste på KIA’s driblebane, SONY’s Speed Cage, Coca Cola’s Panna Cage, SBS’ bordfodboldborde, UNO’s Minisutu, UNIBET’s Præcisions Cage,”Overligger”-spillet og UNO’s fitness stationer fra kl. 15.00-22.00.

Alle er velkomne, det er gratis, og tilmelding er ikke nødvendig!

Om aftenen er der storskærmsarrangement, hvor DBU og TV 2 i samarbejde visersemifinalekampene fra VM i Brasilien.

Den 10. - 11. juli

Den 10. og 11. juli er det dig, der skal på banen og teste dig selv mod familien og vennerne. Kig forbi Fælledparken mellem klokken 12.00 og 18.00 og slå digløs på KIA’s driblebane, SONY’s Speed Cage, Coca Cola’s Panna Cage, SBS’ bordfodboldborde, UNO’s Minisutu, UNIBET’s Præcisions Cage, ”Overligger”-spilletog UNO’s fitness stationer.

Så kan det være, det bliver dig, der vinder en af de fede præmier!

Den 12. juli

Lørdag den 12. juli er der lagt op til stor VM-fest, når verdensmestrene i straffe skal kåres! VM i Straffe har været rundt i hele landet, og indtil viderehar 36 hold kvalificeret sig til finalerne, som spilles fra klokken 15.00-20.00 i Fælledparken.

Hvis du endnu ikke har deltaget, kan du stadig nå at stillemed et hold i sidste kvalifikationsrunde, som spilles mellem klokken 10.00 og 15.00, inden finalerne sparkes i gang. Et hold består af fem spillereinklusiv målmand (som også skal sparke), og alle på 16 år og derover kan deltage. Tilmeld dit hold på dbu.dk/vmistraffe senest den 10. juli.

Hele dagen vil der også være mulighed for at konkurrere, vinde præmier og teste dine fodboldevner på KIA’s driblebane, SONY’s Speed Cage, Coca Cola’s PannaCage, SBS’ bordfodboldborde, UNO’s Minisutu, UNIBET’s Præcisions Cage, ”Overligger”-spillet og UNO’s fitness stationer.

Klokken 22.00 er der storskærmsarrangement, hvor du kan følge bronzekampen fra VM i Brasilien!

Den 13. juli

Søndag den 13. juli kan du se VM-finalen fra Brasilien på storskærm i Fælledparken klokken 21.00!

Men inden da er der selvfølgelig også mulighed for atdeltage i alle vores fodboldaktiviteter og konkurrencer, som kører fra klokken 12.00-21.00.

I dette tidsrum kan du også følge DBU Street DM, som 72 holdfra hele landet har kvalificeret sig til.

Kort sagt: Endnu en dag med masser af fodbold på programmet!

Log ind