MENU

Måned

U21-drengene vinder 2-0 i Aalborg

De danske gutter fik tre meget vigtige point i kampen om en billet til EM næste sommer. Polen smed samtidigt point i deres kamp, hvilket betyder at Danmark overtager førstepladsen i gruppen. Du kan se højdepunkter fra Danmarks sejr over Finland her:

Læs nyheden

Kvindelandsholdet møder Holland i play-off-semifinalen

Det bliver en direkte EM-revanche for Kvindelandsholdet, når Holland venter i to "semifinaler" i play-off til VM i Frankrig 2019. Det står klart efter dagens lodtrækning i UEFA. Landstræner Lars Søndergaard har respekt for det hollandske mandskab, men har også recepten på, hvordan de skal overraskes.

Læs nyheden

DBU’s Udviklingspulje og Ungdomsfonden kan ansøges nu

DBU’s Udviklingspulje er åben for for ansøgninger om økonomisk støtte til klubudvikling. Også DBU's Ungdomsfond har sat gang i en ny ansøgningsrunde. Begge puljer har ansøgningsfrist den 23. oktober 2018 kl. 13.00.

Læs nyheden

Midlertidig aftale indgået mellem Spillerforeningen og DBU

Spillerforeningen og DBU nåede i dag til enighed om en aftale, der sikrer, at herrelandsholdet kan deltage i Nations League-kampen i Århus imod Wales på søndag.

Læs nyheden

DBU arbejder på truppen til Wales-kampen

DBU takker vikar-landsholdet for indsatsen mod Slovakiet og arbejder på at stille stærkest mulige hold mod Wales

Læs nyheden

Hæderligt nederlag til vikar-landsholdet

Slovakiet scorede to mål før pausen mod et hårdt kæmpende landshold. Efter pausen kunne slovakkerne ikke score – desværre fik vi scoret et selvmål, og dermed endte det med et hæderligt 0-3 nederlag til Slovakiet.

Læs nyheden

Information om billetter til kampen mod Wales

Senest fredag vil DBU komme med en udmelding omkring billetterne til Nations League-kampen mod Wales.

Læs nyheden

VM-håbet lever trods dansk nederlag mod Sverige

En sejr havde sendt de danske kvinder direkte til VM, uafgjort havde næsten med garanti sendt dem i playoff, men det blev til et nederlag på 1-0 i Viborg. De danske kvinder var dog heldige med resultaterne i de andre kampe og skal på trods af nederlaget spille playoff om en VM-billet. Du kan se Sveriges mål her:

Læs nyheden

Truppen til kampen mod Slovakiet

24 spillere udgør det vikar-landshold, der onsdag aften møder Slovakiet på udebane i en venskabskamp.

Læs nyheden

John 'Faxe' Jensen er træner-vikar på Herrelandsholdet

Tidligere EM-guldvinder og Superliga-træner, John Faxe Jensen, bliver træner for det landshold, der onsdag skal møde Slovakiet i en venskabskamp.

Læs nyheden

Log ind