MENU

Månedens spiller på Driblr

Som noget nyt lancerer vi prisen: ”Månedens Driblr spiller”. Vi hylder en spiller, som i august har leveret flere bemærkelsesværdige præstationer på fodboldbanen. I dette opslag har vi lavet et spillerinterview, hvor I kan læse lidt om vinderen. Til slut har vi tilføjet et formidabelt frisparksmål som sætter minderne tilbage til gode gamle, David Beckham. Med til prisen som månedens Driblr spiller, vinder man også en landsholdstrøje.

Navn: Joachim Wiborg
Klub: Seest B i serie 3
Alder:
23 år
Position: Venstre kant

Prøv at beskriv dine præstationer hidtil i denne sæson? 
Jamen den her sæson er rigtig afgørende. Det handler om oprykning – intet mindre kan gøre det! Vi har været rigtig tæt på de seneste tre år, hvor vi i alle sæsoner er endt på en andenplads henholdsvis to point efter, ét point efter og á point med oprykkerne. Så det er i år, at vi skal gøre det.

Vi er jo også kommet ganske godt fra start på sæsonen med fem sejre og en enkelt uafgjort i 6 kampe.

Hvad er dine forcer?
Jeg vil egentlig sige, at jeg er bedst uden bolden. Jeg er god til at skabe plads til mine medspillere, og så er jeg egentlig også ret farlig i feltet. Jeg er god til at opsøge de små muligheder.

Hvilken spiller minder du om?
Uha. Det er et godt spørgsmål. Jeg vil nok sige, at jeg minder lidt om både Jon Dahl Tomasson og Frederik Ljungberg. Jeg scorer sjældent fra kanten af feltet, og er kendt for at stå det rigtige sted og lave tap-ins. Ingen af de to er godt nok kendt for deres frisparksevner, så det er jo lidt sjovt, at jeg sparkede den ind så langt ude fra.

Prøv at tag os igennem frisparksmålet, hvordan var din følelse, da du ramte bolden? 
Stillingen er 4-1 til os. Jeg har været lidt småskadet i løbet af kampen, og har faktisk lige været en tur ude på bænken. Jeg kommer ind igen, fordi en af vores spillere var lidt overtændt og skulle ud og køle af. Planen var bare at jeg skulle stå en stille kant resten af kampen. Men pludselig får jeg så tilkæmpet mig det her frispark, og beslutter mig for selv at sparke det.

Sekundet jeg ramte bolden, kunne jeg mærke, at den var god. Én af vores spillere råber faktisk også ”ja tak”, da jeg rammer bolden. Det er vel nok meget sigende.

Hvad siger du til, at du er blevet kåret til månedens spiller på Driblr?
Jeg bliver da glad. Det er da fedt og sjovt. På en eller anden måde bliver man jo også lidt stolt. Så vil jeg også sige et stort tak til vores anfører, som har sendt målet til jer. 

Hvilke funktioner bruger du oftest på Driblr?
Det er jo rigtig sjovt med alle de her statistikker, såsom: Hvor mange kampe man har vundet, hvor stor en procentdel af kampene man har vundet og bare generelt de personlige statistikker som man har. Det egentlig også meget sjovt, at man kan tage et kig på runden generelt.

Kan du anbefale Driblr til andre?
Helt sikkert. Jeg synes det er en super fed app. Det kommer måske også lidt an på, hvor meget man går op i ens hold, men den er helt sikkert værd at tjekke ud! Husk, hvis du vil blive månedens Driblr spiller for september, skal du huske at indberette kampdetaljer for dine kampe i 2018. Det er også et ekstra plus, hvis du har filmet en vanvittig detalje under en kamp. Den skal blot sendes til: nith@dbu.dk.


Log ind