MENU

Måned

Plads til fodboldspillere med handicap

I dag har DBU og Parasport Danmark givet håndslag på at forlænge det fælles samarbejde om at skabe plads til fodboldspillere med handicap i klubberne.

Læs nyheden

DBU Bredde indgår samarbejde med TOP-centrene

Med målet om at skabe endnu bedre fodboldrammer for børn og unge i landets fodboldklubber, har DBU Bredde indgået samarbejde med alle 30 TOP-centre om uddannelse af trænerne fra partnerklubberne.

Læs nyheden

Spritny fodbolddommer nyder at dømme

I starten af august blev 19-årige Simon Jakobsen uddannet som fodbolddommer. Og allerede nu har han passet fløjten i otte fodboldkampe.

Læs nyheden

Store Trænertræf: Tilmeldingen er åben

Fra fredag den 9. november til lørdag den 10. november kan du komme på seminar i Vejen med trænerkolleger fra hele landet. Få et smugkig på programmet her og tilmeld dig allerede i dag.

Læs nyheden

Månedens spiller på Driblr

Som noget nyt lancerer vi prisen: ”Månedens Driblr spiller”. Vi hylder en spiller, som i august har leveret flere bemærkelsesværdige præstationer på fodboldbanen. I dette opslag har vi lavet et spillerinterview, hvor I kan læse lidt om vinderen. Til slut har vi tilføjet et formidabelt frisparksmål som sætter minderne tilbage til gode gamle, David Beckham. Med til prisen som månedens Driblr spiller, vinder man også en landsholdstrøje.

Læs nyheden

Supplerende spilletilladelser er nu også digitale

Spillercertifikater har siden 2014 været digitale, og nu følger også de supplerende spilletilladelser. Spilleren søger selv via Mit DBU, men spillerens klub kan også hjælpe ham/hende igang via KlubOffice.

Læs nyheden

U21-landsholdet rykker tættere på EM med tre point i Litauen

U21-landsholdet dominerede fra start, da de hentede en 2-0-sejr i Litauen. De er dermed kommet et stort skridt tættere på kvalifikation til EM. Du kan se highlights fra kampen her:

Læs nyheden

Talenterne skal findes i både Støvring og Sorø

Den nye talentstruktur på herresiden giver DBU’s talenttrænere et både tidligere og bedre kendskab til talentfulde drengespillere i alle afkroge af fodbolddanmark. En stor gevinst på sigt for dansk landsholdsfodbold, mener DBU’s sportslig ansvarlige for U10-U15, Martin Bloch.

Læs nyheden

DET GODE FODBOLDMILJØ

Holdning & Handlinger var en milepæl i arbejdet med børn og unge i dansk fodbold. Nu er DBU på vej med nye anbefalinger.

Læs nyheden

Perfekt dansk start i Nations League

På to træffere af Christian Eriksen vandt Danmark med 2-0 over Wales, og dermed fik vi en perfekt dansk start på Nations League.

Læs nyheden

Log ind