Måned

Franske klø til Danmark

Danmark havde trods en fin 2. halvleg overordentlig svært ved at stække et skræmmende stærkt fransk landshold og kom ned på jorden igen med et 4-1 nederlag i Algarve.

Læs nyheden

Ny formålsparagraf for mangfoldighed

En aktiv deltagelse i kampen om at komme diskrimination i samfundet og på fodboldbanen til livs har længe været en integreret del af DBU´s vision. I weekenden blev det tydeliggjort som en del af DBU´s formålsparagraf.

Læs nyheden
10.000 direkte i klubkassen

50 forskellige klubber modtager samlet en halv million kroner til at fastholde klubbens unge. Se her, om din klub er i blandt de heldige.

Læs nyheden

Nordisk Future-møde endte uafgjort

Futurelandsholdet spillede torsdag 1-1 med Sverige. Trods flere store chancer i 2. halvleg måtte danskerne vente frem til overtiden, før den fortjente udligning kom i hus. Nicklas Bachmann scorede det danske mål!

Læs nyheden

Tv-kiggeri gør dig til bedre fodboldspiller

Du bliver en bedre fodboldspiller af at se de professionelle fodboldspillere i aktion i fjernsynet. Du bliver skarpere i din ageren på banen, ligesom du får en større forståelse for spillet og reglerne, mener fodboldforsker.

Læs nyheden

U19: Åbner året med sejr

U19 landsholdet tog for alvor hul på fodboldåret, da holdet her til aften spillede årets første landskamp. Det blev til en dansk 2-0 sejr over Skotland i træningsturnering i spanske La Manga.

Læs nyheden

DBU undrer sig over Spillerforeningens udmelding

DBU har tidligere torsdag formiddag diskuteret den kommende møderække med repræsentant fra spillerforeningen, og undrer sig over Spillerforeningens ultimative udmeldinger

Læs nyheden

Stor efterspørgsel på multibaner

70 klubber kæmper lige nu for at få anlagt en multibane til brug af lokalområdets børn, unge og voksne. Det viser den seneste ansøgningsrunde til Nordea-fonden og DBU’s Multibanepulje.

Læs nyheden

Danmark slår verdensmestrene

Danmark fik en drømmestart på både turnering og kamp, da de sikrede sig en 2-1 sejr over de japanske verdensmestre i kvindelandsholdets første kamp ved Algarve Cup 2015.