MENU

Måned

U21-landsholdet på Snapchat

Nu kan du følge Vestergaard, Nørgaard, Cornelius og Amankwaa på deres EM-eventyr i Prag, på træningsbanen og når de banker hinanden i FIFA. U21-holdet er nemlig kommet på Snapchat med profilen u21landsholdet.

Læs nyheden

Afbud fra Kahlenberg

Morten Olsen fik sent søndag endnu et afbud, da Thomas Kahlenberg, der udgik i dagens kamp mod FC Vestsjælland, måtte melde fra på grund af hofteproblemer

Læs nyheden

Sviatchenko indkaldt til landsholdet

Morten har suppleret landsholdstruppen med Erik Sviatchenko og Mathias ”Zanka” Jørgensen som gardering for Højbjerg og Okore, der begge er tvivlsomme til onsdagens opgør.

Læs nyheden

Futsal: Ærgerligt nederlag til Belgien

Danmark fik godt nok ikke point men masser af vigtig futsal-erfaring, da holdet røg ud af danmarks første deltagelse i EM-kvalifikationens Man Round. En turnering, der sluttede lørdag aften med et sluttede med et 5-3-nederlag til Belgien.

Læs nyheden

Afbud fra Agger

Daniel Agger har meldt afbud til landskampene mod USA og Frankrig. Morten Olsen udtager erstatning i løbet af weekenden.

Læs nyheden

Olsen: Nu handler det om fodbolden

DBU og Spillerforeningen er nået til enighed om landsholdsaftalen. Dermed kan Morten Olsen og Co. ånde lettet op og igen koncentrere sig om fodbolden.

Læs nyheden

U17-landsholdet klar til kamp om EM-billetten

Landstræner Anders Damgaard har udtaget truppen, der skal spille Elite Round mod Sverige, Norge og Østrig i næste måned.

Læs nyheden

DBU frikender Varde-spillere for matchfixing

DBU og DIF´s undersøgelser har ikke ført til beviser for, at der skal have været snyd med i spillet i to Varde-kampe, der var mistænkt for at være influeret af matchfixing.

Læs nyheden

To mulige debutanter på U18-landsholdet

Landstræner Henrik Clausen har udtaget 14 af de 18 spillere, der skal spille to kampe mod Rumænien i næste måned - heriblandt Andreas Heimer og Viktor Tranberg, der kan få deres debut.

Læs nyheden

U17: Danmark måtte nøjes med uafgjort

Næsten 500 tilskuere havde torsdag aften fundet vej til Kjellerup for at se U17-pigelandsholdet i deres sidste testkamp inden det for alvor går løs ved eliterunden i Østrig. Det blev endnu en gang en tæt kamp mellem de to mandskaber, der denne gang endte uafgjort 1-1.

Læs nyheden

Log ind