MENU

Måned

DBU sætter fokus på fodbold og integration

Fodbolden er et universelt sprog - uanset baggrund og forudsætninger, hudfarve eller postnummer, kan man mødes og danne kammeratskaber omkring fodbolden. Fodbolden kan hjælpe til at samle Danmark på tværs af kulturer, sprog og andre forskelle.

Læs nyheden

DBU vedtager nye regler for ”mellemmænd”

DBU har vedtaget nye regler for alle personer, som i forbindelse med kontraktforhandlinger repræsenterer spillere eller klubber – tidligere spilleragenter – med tilknytning til DBU. Fra 1. april 2015 skal disse personer registreres som ”mellemmænd” hos DBU.

Læs nyheden

Et kig tilbage på kampprogrammet

DBU stopper med at lave kampprogram og en ny spændende digital epoke begynder. Læs en passioneret kampprogram-samler, Simon Neergaard-Holms, tilbageblik på en mere end 100-årig tradition

Læs nyheden

DBU og Spillerforeningen indgår nye landsholdsaftaler

Efter længere tids forhandlinger har DBU og Spillerforeningen indgået tre nye kollektive landsholdsaftaler, som spillerne på Herre-A-landsholdet, Kvinde-landsholdet og U21-landsholdet skal tiltræde. Aftalerne sikrer besparelser og fleksibilitet for DBU og nye bonusordninger for landsholdsspillerne.

Læs nyheden

DK-USA: Ready for war

Den amerikanske ambassadør, Rufus Gifford, og DBU's direktør Claus Bretton-Meyer mødtes i optakten til onsdagens landskamp i Aarhus.

Læs nyheden

Vidste du at... Morten Olsen-special

Vidste du, at Morten Olsen kun modtog én enkelt advarsel i hele sin lange karriere som spiller på det danske landshold? DBU har i forbindelse med venskabskampen mod USA i morgen – Morten Olsens 157. kamp som træner – lavet en liste med underholdende – og nok også overraskende for de fleste – fakta om Morten Olsens landsholdskarriere.

Læs nyheden

Kasteskyts og romerlys koster Brøndby 225.000 kroner

Det koster Brøndby 225.000 kroner, da holdet for 11. gang i sæsonen blev dømt for afbrænding af romerlys og lighterkast i pokalkampen mod Sønderjyske 4. marts og Superliga-opgøret mod FC København fire dage senere. Fodboldens disciplinærinstans overvejede andre sanktioner end bødestraf.

Læs nyheden

Olsen udtager Anders 'AC' Christiansen

Morten Olsen tilføjede mandag formiddag Anders ”AC” Christiansen fra Chievo til landsholdstruppen, som erstatning for Thomas Kahlenberg, der meldte afbud søndag aften.

Læs nyheden

Semifinalekampe i DBU Pokalen ligger fast

UEFA har godkendt datoerne for dette års DBU Pokalsemifinaler. De fire tilbageværende hold i turneringen – og deres mange fans – har derfor fået sat dato på, hvornår slagene om finalepladserne skal stå.

Læs nyheden

Landskampoplevelsen bliver mere digital

Som optakt til landskampen mod USA på onsdag satser DBU i endnu højere grad på digitale og sociale medier på bekostning af et trykt landskampmagasin. Som noget nyt bliver det muligt at følge landskampen live på Twitter.

Læs nyheden

Log ind