Måned

Ni-årig snyder landsholdsmålmand

I sidste uge mødte 16 konkurrencevindere fra DBU's Fodboldskoler op i landsholdslejren for at træne med landsholdet.

Læs nyheden

Det holdt hårdt – men det endte med sejr

Sådan, revanche! I juni 2013 tabte Danmark hjemme i Parken med 0-4 til Armenien, og den plet skulle vaskes af i aften – og det blev den med en 2-1 sejr. Armenerne tog godt nok føringen tidligt i 2. halvleg, men Pierre Emile Højbjerg og Thomas Kahlenberg sikrede den fortjente danske sejr.

Læs nyheden

Kjær erstatter Agger

Simon Kjær og Michael Krohn-Dehli er de to nye i startopstillingen i forhold til onsdagens kamp mod Tyrkiet

Læs nyheden

U19: Sejr over VM-bronzevindere

U19-landsholdet vandt det uofficielle nordiske mesterskab med en 2-1 sejr over Sverige, som tidligere har vundet bronze under VM for U17-landshold

Læs nyheden
Kronik: Dansk fodbold er en del af noget større

Af: Claus Bretton-Meyer, Administrerende direktør, DBU

Dansk fodbold og DBU skal i højere grad bidrage til at gøre danskerne sundere, skabe bedre læring i folkeskolen og styrke integrationen i Danmark, skriver DBU’s nye ledelse. Dermed gør de op med en tid, hvor DBU er blevet betragtet som indelukket, støvet og arrogant.

Læs nyheden

Bendtner: Skal ikke forsvare den, jeg er

Stort set alle med en holdning til fodbold har en holdning til Bendtner. På de sociale medier bliver landsholdets topscorer både hyldet og hånet. Hør ham forholde sig til kritikken og sin tilbagevenden på landsholdet.

Læs nyheden

Flot sejr til U19 landsholdet.

På en flot kunstgræsbane i smukke omgivelser i Lyngdal i Norge vandt det danske U19 landshold en 2 - 1 sejr over værtsnationen Norge i dagens kamp i tre-nationers-turneringen, hvor også Sverige deltager.

Læs nyheden

Effektive tyskere slog Danmark i målrig kamp

Det var et målrigt opgør, da de danske U16-piger mødte Tyskland torsdag i den anden af to venskabskampe. En kamp, der endte 4-3 til Tyskland.

Læs nyheden

Sent brag sikrer Tyrkiet sejren

Danmark startede opgøret bedst, og kom helt fortjent foran 1-0 i første halvleg, da Daniel Agger scorede på straffespark. Efter pausen var det dog Tyrkiet der var bedst. Olcay Sahan fik udlignet til 1-1 ti minutter inde i 2. halvleg, et resultat der holdt helt frem til tillægstiden, hvor den 19-årige Ozan Tufan med et friskt langskud sikrede Tyrkiet en 2-1 sejr.

Læs nyheden

U21 sikrede play off med sejr

Danmark er sikre på to afgørende play-off kampe om at komme til EM i 2015 efter holdet i aftes slog Rusland 4-2 og dermed allerede inden sidste kamp har sikret sig førstepladsen i gruppen.