MENU

Måned

En øv-aften i Vejle

Det blev det man på godt dansk kalder en rigtig øv-aften i Vejle, da det danske kvindelandshold tabte både kamp, andenplads og muligheden for VM-play off

Læs nyheden

Danmark-Portugal tæt på udsolgt

En lille måned før kampen spilles er EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Portugal den 14. oktober tæt på at være udsolgt med blot 700 billetter tilbage i salg

Læs nyheden

Kropssprog: En dommers vigtigste redskab

Som fodbolddommer kan du påvirke din præstation ved at være bevidst om dit kropssprog. Og her er der tricks at hente fra skuespillerverdenen.

Læs nyheden

DBU ønsker mere fodbold i skoletid og fritid

Fodbold er godt for danske børn – både i skoletiden og i fritiden.

Læs nyheden

U19: Elite Round sikret efter sejr

De danske U19-piger har med endnu en 3-0 sejr sikret sig en plads ved forårets Elite Round efter bare to kampe. Danskerne slog sikkert de aserbajdsjanske værter efter to mål af Nicoline Sørensen og en af Tanya Arngrimsen.

Læs nyheden

Få overblik over den danske VM-chance

Det danske kvindelandshold har stadig en chance for at nå VM-play off. Herunder et overblik over regnestykket for Danmark, hvis VM-skæbne afgøres onsdag. Kamptidspunktet flyttet af UEFA til kl. 18.00

Læs nyheden

11 klubber tildeles multibanestøtte

Flere børn og unge får nu mulighed for at tilbringe eftermiddagene med fleksibel fodbold på frit tilgængelige multibaner rundt i hele landet.

Læs nyheden

U19: Dansk pligtsejr

Danmark var klare forhåndsfavoritter, da U19 landsholdet her til eftermiddag tog hul på EM-kvalifikationsrunden, hvor Cypern ventede i rundens første kamp. Det blev aldrig nogen flot fodboldkamp, men specielt en dansker stjal billede, idet Tanya Armgrimsen scorede alle tre mål i 3-0 sejren.

Læs nyheden

VM-håbet lever efter dansk storsejr

Danmark vandt sikkert 8-0 over Malta lørdag eftermiddag på hjemmebanen i Vejle. Nu er det resultaterne i de andre grupper, der kan sende Danmark på VM-kurs.

Læs nyheden

Det komplicerede danske VM-regnestykke

Det danske kvindelandshold SKAL først og fremmest vinde lørdag eftermiddag over Malta hjemme på Vejle Stadion, og er efterfølgende afhængig af andre resultater skal håbet om en VM-play off kamp være intakt efter lørdagens kamp.

Læs nyheden

Log ind