Torsdagens FIFA-kongres var præget af taler om fred, udvikling af fodbold og optakt til Herre-VM senere på året. De nordiske fodboldforbund skærpede kritik og krav til FIFA i valg af fremtidige VM-værtslande.

Kommentar: Børnene fortjener prioritering – også økonomisk

Af: Bjarne Christensen, formand for DBU's Børnegruppe (kommentaren blev bragt i Avisen Danmark den 26. marts 2022)

Kvalitet koster. Det gælder også i børnefodbolden - og hvis der skal mere kvalitet ind i børnefodboldmiljøet, skal der også bruges flere økonomiske ressourcer. Sådan lyder kommentaren fra formand for DBU’s børnegruppe, Bjarne Christensen.

DBU bliver medlem af FN’s Global Compact

I fodboldens verden er der mange dilemmaer og svære problemstillinger, for eksempel når det kommer til VM i Qatar. Nu bliver DBU medlem af FN’s Global Compact, der skal hjælpe DBU til at agere endnu mere ansvarligt.

Læs nyheden
BK Stjernen vinder 'En Del af Noget Større'-prisen

Fodboldklubben BK Stjernen har plads til alle. Klubben rummer 24 forskellige nationaliteter, og så tilbyder de træning til hjemløse og børn fra byens specialskole. Derfor vinder de årets 'En Del af Noget Større'-pris.

Læs nyheden
Nye navne på Herrelandsholdets trøje

En ny fordeling af partnerskaber for Herrelandsholdet betyder, at nye sponsornavne fremover skal pryde Herrelandsholdets træningstøj.

Læs nyheden
Tre flotte scoringer sikrer dansk sejr

Af: danskfodbold.com

Danmark vandt sikkert og fortjent tirsdagens landskamp mod Serbien. Mæhle lynede i 1. halvleg med et lækkert langskud - og efter pausen scorede Jesper Lindstrøm og Christian Eriksen også et par flotte mål, og dermed endte det med en sikker og fortjent 3-0-sejr til Danmark.

Læs nyheden
Kampene er i gang: Husk den gode tone

Af: DBU & DBU Bredde Kommunikation

Lige under 1000 personer har været tilmeldt et dommergrundkursus i 2020 og 2021. Nu er mange både erfarne og uerfarne dommere klar til at fløjte op til en ny sæson. Husk at give jer selv og dem alle en god oplevelse og ’Råb Pænt’!

Læs nyheden
Debutant udtages til vigtige VM-kvalifikationskampe

Keeper Maja Østergaard er blandt de 23 spillere på Kvindelandsholdet, der i april kan spille sig tættere på kvalifikation til VM 2023.

Læs nyheden
Dansk nederlag – men Eriksen er tilbage!

Holland leverede en flot 1. halvleg mod Danmark, og kunne gå til pause med en 3-1-føring. Efter pausen vendte Eriksen tilbage på landsholdet – og knapt to minutter senere havde han reduceret med en flot scoring. Danmark fik dog ikke indhentet hollænderne, og det hele endte med et dansk 2-4 nederlag i Amsterdam.