I starten af april skal FIFA-landsholdet igen forsvare de rød-hvide farver. Holdet har længe leveret stærke indsatser med to tredjepladser og en placering, hvor de har spillet sig helt til tops i deres pulje.

Det bringer landsholdet øverst på ’Consistency’ listen, og dermed er et af landstræner Dennis Nordenbøls vigtige mål nået.

Den flotte placering er særligt bemærkelsesværdig, da de to pladser på banen er gået på tur mellem hele otte spillere.

”Det er uden tvivl et tegn på, at vi er en af de bedste FIFA nationer i verden,” siger landstræneren og minder om, at det er vigtigt at holde fat i det gode arbejde:

”Selvom vi ligger nummer et, betyder det ikke, at presset er mindre på os nu. Jeg har aldrig lagt skjul på, at vi vil slutte som nummer et, selvom vi er i den sværeste gruppe ved Play-Inn,”.


Til at forsvare førstepladsen har Dennis Nordenbøl udtaget følgende fire spillere:

  • Anders ’Vejrgang’ Vejrgang
  • Marcus ’Marcuzo’ Jørgensen
  • Emil ’Skifter’ Skifter
  • Fatih ’Üstün’ Üstün


Üstün er med som fjerde mand og spiller ikke med i kampene. I stedet bliver han en rutineret støtte for de andre i truppen, der skal ind og bevise, at de kan levere en god præstation, selvom forventningerne til holdet er store.

Nye kræfter til trænerteamet
Når holdet denne gang samles, bliver landstræneren som noget nyt flankeret af en assistenttræner: 25-årige Mikkel Haller er blevet ansat som landstrænerens højre hånd. Han har selv en imponerende karriere indenfor FIFA, hvor han som den eneste har opnået fem top-4 i eSuperligaen.

Selv er Mikkel Haller meget begejstret for at få lov til at være en del af det danske landshold. Et hold han ser store muligheder i:

”Det danske landshold er blandt de fem bedste i verden. Det er jeg sikker på, at Dennis og jeg får vist endnu en gang i den kommende periode. Vi har forskellige syn på spillet, og jeg tror på, vi sammen kan få det her hold rigtig langt,” siger han.

Nyheden om en assistenttræner glæder landstræner Dennis Nordenbøl, der længe har ventet på den rigtige person som sin wingman.

”Haller har været min førsteprioritet fra start og derfor også været værd at vente på,” siger landstræneren, der er sikker på, at både ham og holdet vil nyde godt af sparringen fra den nye assistenttræner.  

Det danske landshold spiller torsdag d. 7. april og fredag d. 8. april 2022.  Kampene torsdag vises på DBU eFodbolds Twitch-kanal, mens fredagens kampe kan ses på DRTV. Begge kampene starter klokken 17:00.