MENU

Bliv dommer sammen med andre unge

Er du mellem 15 og 20 år, kan du på bare en uge i sommerferien tage dommerkort i selskab med andre fodboldglade unge. Kom på DBU's dommerskoler: Det er lærerigt, udviklende, sjovt og socialt.Kunne du tænke dig at prøve kræfter med dommerfaget og samtidig tilbringe en sjov uge med andre unge, der er lige så tossede med fodbold som dig selv? 

DBU holder igen i år særlige dommerskoler for 15-20-årige i sommerferien, hvor du kan uddanne dig til fodbolddommer på bare en uge.

Der afholdes dommercamp i Storvorde ved Aalborg og dommerskole i Taastrup i uge 31, fra mandag den 30. juli til fredag den 3. august.

Fællesskab og masser at lære om fodbold
Jacob Sørensen, der tidligere har deltaget på den nordjyske camp, fortæller om sin oplevelse, at han både lærte en masse om fodbold og hyggede sig med de andre deltagere.

- Jeg kendte ikke nogen på campen, men jeg fik hurtigt en masse bekendtskaber, som jeg stadig har, siger han og fortsætter:

- Der var et rigtigt godt fællesskab på campen, og man lærer virkelig noget på kort tid. Jeg fik et helt nyt syn på fodbolden efter campen, fordi man finder ud af, hvor meget kontrol man har som dommer, og hvor fedt det er at skulle stå for, at kampen flyder bedst muligt.

Dommercamp i Storvorde
Dommercampen foregår hos Storvorde-Sejlflod Boldklub lidt uden for Aalborg fra mandag den 30. juli til fredag den 3. august. Der er overnatning på Tofthøjskolen.

Deltagelse koster 2.400 kroner alt inkl. 

Du kan læse mere i invitationen her og tilmelde dig her.

Fodbolddommerskole i Taastrup
Fodbolddommerskolen afholdes hos Taastrup FC fra mandag den 30. juli til torsdag den 2. august. Fredag den 3. august afsluttes der med eksamen på DBU Sjællands kontor.

Deltagelse koster 1.990 kroner inkl. forplejning. Der tilbydes ikke overnatning.

Du kan læse mere i invitationen her og tilmelde dig her.


Se også…

DBU Dommercamp
DBU Fodbolddommerskole


Log ind