Det er dyrt at afholde eller deltage i fodboldturneringer for klubber, hold og spillere. Specielt, hvis man gerne vil til udlandet. Man kan dog søge DBU’s Ungdomsfond. Det har Stenløse Boldklubs U14-drengehold gjort, og de har fået støtte. Det betyder, at holdet i påsken 2019 kan deltage i en international turnering i Holland. Det er de selvfølgelig glade for, fortæller Anne Juncker Mørch-Larsen, som er holdleder i Stenløse Boldklub. 

”Det er fantastisk, at det er lykkedes. Vi har tilmeldt to hold, der skal til Easter Open i Holland, så vi regner med at sende 30 spillere afsted i påsken. Det bliver fedt,” siger hun. 

Alle på holdet kan komme med 

Det kræver en del midler at sende et helt fodboldhold på tur til Holland. Derfor må spillernes forældre på de fleste hold stå for noget af finansieringen. Det er også tilfældet i Stenløse Boldklub. Men det kan være vanskeligt for nogle forældre at finde de penge i et stramt budget. Pengene fra DBU’s Ungdomsfond skal bruges til at hjælpe her.  

”Midlerne fra Ungdomsfonden skal sikre, at alle på holdet kan komme afsted. Det er vi rigtig glade for. Spillerne har det super godt socialt på holdet, og sådan en tur kommer til at ryste dem endnu mere sammen. Det ville være vildt ærgerligt, hvis der var nogen som gik glip af det,” siger hun. 

DBU’s Ungdomsfond kan søges af klubber og hold, samt danske idrætsudøvere og ledere, der er kommet i nød. Du kan læse mere om DBU’s Ungdomsfond her.  
 
Bevillingsmodtagere modtagere 2019 - DBU’s Ungdomsfond af 18. maj 1964 

Stenløse Boldklub – Støtte til fodboldtur til Holland 

Køge Nord FC – Støtte til fodboldtur til Holland  

Mejrup GU – Støtte til fodboldtur til Italien 

Jægersborg Boldklub – Støtte til fodboldtur til Holland 

Hviding IF – Støtte til fodboldtur til Tyskland  

Jelling fs – Støtte til fodboldtur til Tjekkiet  

Viby IF (Jylland) – Støtte til fodboldtur til Holland