MENU

Hareide: En interessant gruppe

Åge Hareide glæder sig til de kommende kampe i EM-kvalifikationen, hvor der er gode muligheder.

Schweiz, Irland, Georgien og Gibraltar bliver modstanderne for Herrelandsholdet i EM-kvalifikationspulje D, som Danmark søndag middag havnede i ved lodtrækningen i Dublin.

Landstræner Åge Hareide er tilfreds med lodtrækningen og ser frem til de kommende udfordringer, men håber på fansenes støtte, for den bliver vigtig.

"Det er en tilfredsstillende gruppe, men vi skal også dæmpe forventningerne. Ting kan ske i fodbold, og vi skal være velforberedte. Og så er det vigtigt, at vi har fansene med i alle kampene, og at vi får nogle gode hjemmekampe med masser af støtte," siger Åge Hareide og fortsætter:

"Så det er en interessant gruppe. Vi kommer i Schweiz til at møde ét af de bedste hold i Europa lige nu. De er meget stærke. Irland kender vi godt, men de kommer til at fremstå meget bedre i de kommende kampe.  De skal længere frem på banen, og det kommer til at passe os bedre," siger landstræneren.

Mathias Zanka Jørgensen er også fint tilfreds med udsigten til kampene i 2019. Han glæder sig også.

"Absolut en god gruppe for os. Der er muligheder, og det stiller os i en fin position. Lodtrækningen kunne sagtens være gået værre for os, og nu står vi med gode muligheder for at kvalificere os. Jeg mener, at vi kan slå alle hold i gruppen, så det bliver fedt at gå ind i en kvalifikation, have høje forventninger til os selv og indfri vores mål," siger Mathias Zanka Jørgensen og uddyber om Schweiz, der røg i gruppen fra øverste seedningslag.

"Schweiz er selvfølgelig en dygtig modstander. Det er ikke et af de traditionelt set store hold fra øverste lag, som man ellers kunne trække, men Schweiz er det klart sværeste hold i gruppen," siger Zanka.

Herrelandsholdet forventes at indlede gruppen i marts næste år, men det afhænger af det endelige kampprogram, der bliver offentliggjort senere.


Log ind