Danmark-Portugal tæt på udsolgt

En lille måned før kampen spilles er EM-kvalifikationskampen mellem Danmark og Portugal den 14. oktober tæt på at være udsolgt med blot 700 billetter tilbage i salg



Sidste gang Danmark mødte Portugal på hjemmebane i 2011, var der ligeledes udsolgt i Parken. Foto: www.fodboldbilleder.dk 



Danmark åbnede med at få tre point i den første EM-kvalifikationskampmod Armenien 7. september og fik dermed den bedst tænkelige start påEM-kvalifikationsturneringen.

Sejren har været med til at skærpe interessen for den næstekvalifikationskamp på dansk grund, som spilles mod Portugal den 14. oktober, oghvor man allerede nu er tæt på at finde de røde lygter frem.

"Status her onsdag middag er, at der kun er godt 700billetter tilbage i salg," fortæller Katja Moesgaard, administrerende direktørfor DBU A/S, der glæder sig over den store efterspørgsel:

"Vi har igennem det sidste stykke tid kunne fornemme enstigende interesse for landsholdet, og det, tror jeg, billetsalget til Portugalafspejler. Jeg tror, det flotte billetsalg er resultatet af, at Portugal altid eren rigtig attraktiv modstander, og at vores nye billet- og fanstrategi stilleog roligt er begyndt at virke," slutter Katja Moesgaard.

Udover de 700 billetter, der er i offentligt salg, er derogså en gruppe på 1.100 billetter, som er reserverede og som, DBU forventer,bliver benyttet, men som endnu ikke indløst. Eventuelle ikke-indløste billettervil løbende blive sat til salg.

Kampen mod Portugal spilles i Telia Parken i København, der til denne kamp har en tilskuerkapacitet 37.896.

Læse mere omhvordan du kan købe billet

Log ind