MENU

Måned

Kvindekommissionens rapport sendt til høring hos fodbolddanmark

Kvindekommissionen har afsluttet sit arbejde med en rapport, som er afleveret til DBU´s bestyrelse. Nu er rapporten sendt til høring i hele fodbolddanmark, der skal komme med konkrete forslag til hvordan kommissionens ambitioner kan forankres i dansk fodbold.

Læs nyheden

DBU indgår VM-aftale med TEMPUR

Dansk Boldspil-Union har indgået en aftale med TEMPUR, der leverer madrasser, puder og rejseudstyr til Herrelandsholdet og staben i forbindelse med VM.

Læs nyheden

Ny administrativ struktur omkring Herrelandsholdet

Christian Nørkjær træder ind i en ny administrativ stilling som chef for herrelandsholdet for at imødekomme de mange opgaver og udfordringer, området kræver.

Læs nyheden

Hjælp dig selv og din klub på 1 minut

Ved at holde dine kontaktoplysninger opdaterede, sikrer du, at du ikke går glip af vigtige informationer. Det gælder bl.a. info om det nye Fodboldpas i dansk fodbold, som alle fodboldspillere skal aktivere for at kunne spille fodbold fremover.

Læs nyheden

Talentudvikling er også for piger

DBU´s bestyrelse har bevilliget flere penge til talentudviklingen på pigeområdet de kommende år. Arbejdet med at sikre de bedste træningsforhold for de største pigetalenter skal ske i tæt samarbejde med klubberne, siger Mette Bach Kjær, bestyrelsesmedlem i DBU.

Læs nyheden

Visionært nyt nationalt fodboldcenter i støbeskeen

DBU, Foreningen af Lokalunioner, Divisionsforeningen, Syddansk Universitet og Odense Kommune deler visionen om et ambitiøst nationalt fodboldcenter. Centeret, der får en unik placering ved Syddansk Universitet, skal løfte nogle af samfundets udfordringer, samle viden og udvikle fodbolden til gavn for alle.

Læs nyheden

Foreningspuljen er åben

Så er DIF og DGI’s foreningspulje åben og klar til at modtage ansøgninger. 45 millioner skal uddeles til idrætsforeninger allerede i år.

Læs nyheden

Pavestolt Anders Poulsen skal dømme pokalfinalen

Det bliver Anders Poulsen, der for første gang i karrieren skal svinge taktstokken i finalen i DBU Pokalen, hvor Brøndby IF og Silkeborg IF tørner sammen på Kristi himmelfartsdag.

Læs nyheden

U17: EM er ikke eneste eksamen for talenterne

U17 EM: De danske U17-drenge åbner i morgen EM i England. Men det er ikke kun fodbold, der fylder hos spillerne Thomas Gundelund, Oliver Villadsen og Morten Frendrup, der for en kort stund byttede bold ud med bord og scoringer ud med stil. Vi var med til eksamen i dansk stil i landsholdslejren.

Læs nyheden

Programmet for 2018 er klart

Herrelandsholdet i fodbold spiller de resterende kampe i 2018 i Aarhus, Herning og Brøndby.

Læs nyheden

Log ind