MENU

Giv jeres pigespillere en fantastisk fodboldstart

I Gauerslund IF gav indsatsatsen 52 nye pigespillere. Nu kan din klub også give jeres pigespillere en fantastisk fodboldstart med et helt nyt koncept fra DBU eller hente rekrutteringsmaterialet helt gratis.


52 nye fodboldpiger i alderen 5-11 år. Det var resultatet af en målrettet indsats i Gauerslund IF, hvor klubben i foråret 2017 valgte at kombinere Pigeraketten med et forløb under navnet Fantastisk Fodboldstart for piger. 

 Den store rekruttering Gauerslund IF opnåede, har skabt opmærksomhed. Også hos DBU’s Breddeudvalg, der har bevilliget økonomi, så forløbet ’Fantastisk Fodboldstart for piger’ nu er tilgængeligt for 40 klubber i henholdsvis 2018 og i 2019 til en klubpris på bare 2000kr. 

Hent materialet
MEN Fantastisk Fodboldstart for piger – er mere og andet end et instruktørbåret klubtilbud. Hvis I endnu ikke er helt klar til at bestille et forløb, så kan I starte med at hente rekrutteringsmaterialet. 

Temasiden Fantastisk Fodboldstart for piger indeholder nemlig også en mulighed for at hente materialer til rekruttering af piger, hvor materialerne kan benyttes gratis af alle klubber, der ønsker at sætte fokus på rekruttering af piger. Du kan finde plakater, grafik til Facebook og Instagram, skabelon til invitation af forældre og meget mere.    

Så skal I have flere fodboldpiger i klubben, så er der gratis rekrutteringsmaterialet tilgængeligt. Og erfaringerne viser, at den største barriere ligger i selve beslutningen om at åbne klubben for pigerne. For når først fodboldtilbuddet er tilgængeligt for pigerne, så vil pigerne også komme. 

Ansøg om et forløb med Fantastisk Fodboldstart for piger 

Hent gratis materialer til rekruttering af piger

Log ind