MENU

Måned

Kun en sejr tæller mod Serbien

De danske kvinder møder i VM-kvalifikationen i morgen Serbien – en kamp, der skal vindes, hvis håbet om en VM-billet skal holdes i live. Anfører Line Røddik ude af truppen.

Læs nyheden

Få supervision på hjemmebanen

DBU fortsætter succesen og tilbyder alle trænere med B-licens et udviklende supervisionsforløb med kompetente DBU-instruktører. Forløbet afvikles i efteråret.

Læs nyheden

’Gamle dommere’ kan fløjte videre

DBU’s Bestyrelse har valgt at gøre forsøgsordningen med dispensation fra aldersgrænsen for elitedommere permanent. Derfor kan dommerne fortsat dømme på højeste niveau efter de fylder 45 år.

Læs nyheden

Ny højteknologisk uddannelse til elitespillere

DBU sætter for alvor uddannelse på dagsordenen og gør det nu sammen med VUC Storstrøm nemmere end nogensinde før at tage en uddannelse som elitespiller – uanset om du spiller i Danmark eller i udlandet. Det nye DBU-tilbud det første af sin slags.

Læs nyheden

Pokalfinalen skal afgøres i Odense

KVINDE-LP: Valget faldt på TREFOR Park i Odense, når OB og Brøndby IF mødes Grundlovsdag den 5. juni i kampen om prestige og pokaltitel.

Læs nyheden

Alle superligaklubber får licens

Alle 12 Superligaklubber fik godkendt deres licensansøgning af DBU’s licensudvalg, men i Nordic Bet ligaen fik hverken Vejle og Marienlyst tildelt licens til den kommende sæson.

Læs nyheden

Dansk talentudvikling til Qatar

DBU deltager i slutningen af maj i en turnering i Qatar på Aspire Academy i Doha mod hold fra Brasilien og Qatar. Turneringen er med deltagelse af U16- og U18-landsholdet, som er suppleret med U17-spillere.

Læs nyheden

Tre klubber mister 3F Liga-licens

DBU har fredag tildelt 3F Liga licenserne til klubberne i den øverste kvinderække. IK Skovbakken, B93/HIK/Skjold og BSF får ikke fornyet deres licens for den kommende sæson.

Læs nyheden

U16: Igen uafgjort mod Ungarn

Det danske U16 landshold delte lørdag for anden gang på to dage med Ungarn efter at have ført 2-0 ved pausen.

Læs nyheden

Samspil mellem klubber og kommuner

Tidligere på året løftede DBU og lokalunionerne sløret for en ambitiøs kommunestrategi, der skal styrke samspillet mellem kommunerne og de danske fodboldklubber. Og nu er delstrategierne for strategien vedtaget.

Læs nyheden

Log ind