Måned

EM-forberedelse mod Spanien og England

U21: Det danske U21-landshold møder i november Spanien ude og England i Esbjerg i de første forberedelser frem mod EM, der spilles næste sommer i Italien og San Marino.

Læs nyheden

Nedsat karantænepoint til Jores Okore

Efter indsigelse fra AaB har Fodboldens disciplinærinstans valgt at nedsætte de karantænepoint, der var konsekvens af AaB-spillerens udvisning, fra 34 til 4.

Læs nyheden

Udviklingsforløb har øget antallet af frivillige

Tordenskjolds soldater trak et stort læs i Store Heddinge BK. Nu får selvsamme gruppe assistance af en voksende skare af frivillige hjælpere. De kigger nu fremad i flok takket være et udviklingsforløb med en DBU Klubrådgiver

Læs nyheden

Querida Peru: DBU og Herrelandsholdet nomineret til UEFA-pris

DBU’s videosvar til det peruvianske fodboldforbund og efterfølgende kampagne #thefriendlygroup er nomineret til UEFA’s Grow-pris for bedste kampagner og initiativer på tværs af de 52 medlemslande.

Læs nyheden

U17-drengenes EM-kvalifikation bliver vist live

Det danske U17-landshold tager i morgen hul på en vigtig EM-kvalifikation. De skal møde Estland, Georgien og Rusland på hjemmebane, og alle kampene bliver sendt live.

Læs nyheden

Nedsat karantænepoint for Vejle-spillers røde kort

Viljormur Davidsen har alligevel ikke karantæne, når Vejle BK spiller mod FC København på søndag.

Læs nyheden

DBU: Farvel til sommertid vil ramme fodbolden hårdt

En afskaffelse af skiftet mellem sommer- og vintertid drøftes i øjeblikket i EU. I DBU er holdningen klar; gør sommertiden permanent. Den holdning understreger DBU nu overfor de danske medlemmer af Europa Parlamentet, Folketinget og det relevante ministerie.

Læs nyheden

Lerager drønede og Braithwaite lukkede og slukkede

Det blev en fin aften i Herning, for Danmark leverede en fin indsats mod Østrig og vandt forholdsvis sikkert 2-0. Lukas Lerager indledte scoringen med et brag af et mål, og i kampens tillægstid sikrede Martin Braithwaite den danske sejr med scoringen til 2-0.

Læs nyheden

U21-landsholdet skal til EM

Med en sejr på 3-0 hjemme over Færøerne spillede det danske U21-landshold sig til EM. Det er tredje gang i træk, at de kvalificerer sig til den turnering. Du kan se highlights fra kampen nedenfor.

Læs nyheden

Fodboldens IT-systemer boomer

Aldrig før har så mange klubber, spillere, dommere og trænere benyttet IT-systemerne fra DBU. Sammenhæng, besparelser på tid og ekstra kroner i klubkassen er årsagerne ifølge klubberne.

Læs nyheden

Log ind