MENU

Måned

UEFA udpeger Kehlet til at dømme ottendedelsfinale i Europa League

Den danske dommer Jakob Kehlet blev i dag udpeget af UEFA til at lede Europa League-opgøret mellem Atlético Madrid og Lokomotiv Moskva, der spilles torsdag aften på Wanda Metropolitano i Madrid.

Læs nyheden

Billetsalget til DBU´s Fodboldskole er skudt i gang

241 klubber åbner til sommer dørene for fodboldglade børn landet over. Billetsalget til fodboldskolerne i uge 27 begynder i dag, og de næste to dage følger salget til uge 28-32. Læs mere om billetsalg og årets fodboldskole her.

Læs nyheden

Lyngby Boldklub beholder klublicensen

I en kendelse af dags dato fra fodboldens licensappeludvalg er det blevet besluttet, at Lyngby Boldklub beholder sin klublicens i indeværende sæson.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet tabte slaget om sidstepladsen

Det endte med en 4. plads i gruppespillet for det danske kvindelandsholdet ved dette års Algarve Cup efter et nederlag på 2-0 til Japan. Nu venter en placeringskamp onsdag.

Læs nyheden

Reformer i dansk fodbold enstemmigt vedtaget

DBU’s bestyrelse reduceres fra 16 til syv medlemmer, der indføres valgperioder for bestyrelsesmedlemmer og der skal arbejdes på større diversitet i bestyrelse og udvalg. Det blev enstemmigt besluttet på DBU’s Repræsentantskabsmøde i dag.

Læs nyheden

Hæder til frivillige ildsjæle fra hele Fodbold-Danmark

Traditionen tro blev frivillige fra hele Fodbold-Danmark hædret og hyldet ved DBU's Repræsentantskabsmøde i Herning. Mød lørdagens prismodtagere her i det miljø de til dagligt bevæger sig i.

Læs nyheden

Jesper Møller: Vi er på rette kurs. Nu skal vi fastholde fokus

DBU’s formand understregede, at der er styr på økonomien og organisationen. Mange af de fastsatte mål er allerede nået. Derfor er der behov for at kigge fremad

Læs nyheden

Danmark taber EM-revanche i sidste sekund

Kvindelandsholdet havde set frem til en sand EM-finalerevanche mod Holland. Men med mindre end 10 sekunder tilbage af kampen satte danskerne bolden i eget net, og Holland sikrede sig derved en sejr på 3-2. Du kan se højdepunkterne fra kampen lige her.

Læs nyheden

Alle prisvindere til Dansk Fodbold Award er fundet

11 priser og en plads i Fodboldens Hall of Fame blev i aftes uddelt i Herning. Stjerner fra Christian Eriksen til de lokale helte i Kildemosens Boldklub blev hyldet til årets udgave af Dansk Fodbold Award.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet nomineret ved Danish Rainbow Awards

Det danske kvindelandshold er nomineret til Sportsprisen ved Danish Rainbow Awards for deres "uproblematiske tilgang til LGBT". Vinderen offentliggøres 25. april.

Læs nyheden

Log ind