MENU

Billetsalget til DBU´s Fodboldskole er skudt i gang

241 klubber åbner til sommer dørene for fodboldglade børn landet over. Billetsalget til fodboldskolerne i uge 27 begynder i dag, og de næste to dage følger salget til uge 28-32. Læs mere om billetsalg og årets fodboldskole her.

Mere end 500.000 børn har gennem de sidste 25 år driblet igennem en uges fodboldaktiviteter, og igen i år inviterer DBU´s Fodboldskole børn fra hele landet til Danmarks bedste sommerferieaktivitet.

241 klubber fra Vendsyssel til Falster lægger i år græs til en uge med fællesskab og fodboldopleveler for børn fra årgang 2003-2010. Seks nye klubber er kommet med på landkortet, og blandt andet åbner Vejle Boldklub igen op for DBU´s Fodboldskole i år.

Landsholdsbold og nye træningsøvelser

Deltagerne bliver i år udstyret med en nydesignet bold fra Select – håndsyet og specielt udformet til børn. Designet er det selvsamme som landsholdsspillerne kommer til at drible rundt med i forårets kampe, så der er rig mulighed for at få et sneak peak på, hvad der venter til sommer.

Når bolden skal dribles rundt på grønsværen, bliver det med øvelser fra et helt nyt trænerhæfte. Træningsøvelserne tager udgangspunkt i DBU´s nye børne- og ungdomstræneruddannelse, og programmet sikrer, at alle – uanset niveau og alder – kan udvikle sig til at blive bedre fodboldspillere.

Billetsalget begynder i dag

Billetsalget for årets fodboldskoler sparkes i gang i dag tirsdag kl. 10.00. Billetter til de fodboldskoler, der afholdes i uge 27, kan købes fra i dag, mens ugerne 28-30 sættes i salg onsdag kl. 10. De sidste skoler i uge 31-32 går i salg torsdag kl. 10.00.

Fodboldskolebilletten giver adgang til fem dages program fra kl. 9-15 hver dag og ikke mindst et træningssæt fra hummel, et diplom, en drikkedunk og den specialdesignede fodboldskolebold. Billetten koster 859 kr.

Køb billet og læs meget mere om DBU´s Fodboldskole lige her.


Log ind