MENU

UEFA udpeger Kehlet til at dømme ottendedelsfinale i Europa League

Den danske dommer Jakob Kehlet blev i dag udpeget af UEFA til at lede Europa League-opgøret mellem Atlético Madrid og Lokomotiv Moskva, der spilles torsdag aften på Wanda Metropolitano i Madrid.

Jakob Kehlet har sammen med sin danske dommerkollega Mads-Kristoffer Kristoffersen dømt flere kampe i Europa League denne sæson, men ottendedelsfinalen i Madrid er den første kamp, som Jakob Kehlet skal dømme så sent i turneringen.

Jakob Kehlet, der pt. er Danmarks højest rangeret dommer, dømte en kamp i Europa League så sent som i sidste runde, hvor Viktoria Plzen og Partizan Beograd tørnede sammen. Der leverede han en flot, stabil præstation, og det har været med til at sætte ham i spil til ottendedelsfinalebraget i Madrid.

”Jeg er meget taknemmelig over, at UEFA har valgt mig til at dømme i ottendedelsfinalen. Det er min største kamp internationalt, og det er et stort skulderklap, der viser, at jeg har leveret nogle stabile præstationer over et længere stykke tid, så det er jeg meget stolt over,” siger 37-årige Jakob Kehlet. 

Jakob Kehlet rejser ikke alene til Madrid. Han har fem danske kollegaer med til opgaven i form af linjedommere Heine Sørensen og Lars Hummelgaard; 5. og 6. dommere: Michael Tykgaard og Jens Maae samt 4. dommer: Christian Brixen 

Log ind