Måned

Den allerførste gang

I Ballerup-Skovlunde har de sparket Fodbold Fitness i gang for første gang. Vi var med på sidelinjen.

Læs nyheden

Frederik Tingagers karantænepoint nedsættes

OB-forsvarsspilleren Frederik Tingagers karantænepoint for udvisningen i kampen OB-Randers FC bliver nedsat fra 36 point til 4 point efter fejlkendelse.

Læs nyheden

Dansk fodbold står skulder ved skulder mod homofobi

Det er et samlet fodbolddanmark, der står bag et utvetydigt budskab om, at homofobi er helt og aldeles uacceptabelt - også i fodbold.

Læs nyheden

Live-pokaldækning giver Føllenslev vinger

Med flere tv-kameraer og en kommentator på sidelinjen leverede Serie 5-klubben Føllenslev-Særslev IF overraskelsen i første runde af DBU Pokalen. Blandt andet takket være et kanonmål fra unge Magnus Christensen, der tilskriver live-dækningen en stor del af æren for hans og holdets præstation.

Læs nyheden

Nils Nielsen: Fokus på detaljerne i træningssamling

Kvindelandsholdet forbereder sig på sommerens EM-strabadser med endnu en kort træningslejr i Fredericia i begyndelsen af maj. Landstræneren har netop udtaget truppen til samlingen, der som én af mange i rækken skal stille skarpt fokus på detaljerne i den danske spillestil, fortæller landstræneren.

Læs nyheden

Debat: Forældre kom ind i kampen

I disse uger går 200.000 danske piger og drenge på græs til en ny fodboldsæson. Deres forældre skal tage større ansvar i børnefodbolden, skriver Per Larsen fra Børnerådet og Bent Clausen fra DBU i et debatindlæg, der i sidste uge var i flere aviser.

Læs nyheden

Bliv dommer på en uge i sommerferien

Hvis du er mellem 15 og 20 år og går med en dommerdrøm i maven, inviterer DBU Dommerakademi på Dommercamp i sommerferien.

Læs nyheden

To dages karantæne til Santander

Fodboldens Disciplinærinstans har efter telefonmøde onsdag aften besluttet at tildele F.C. København-angriberen, Federico Santander, to spilledages karantæne for en episode, hvor FCK-spilleren overlagt plantede et knæ på låret af Emiliano Marcondes, uden bolden var i nærheden.

Læs nyheden

Bliv klogere på din klub

DBU går nu ind i kampen om at forbedre tilfredsheden og loyaliteten i klubberne. Klubmaaling.dk er et nyt projekt, der skal gøre klubberne klogere på, hvad deres medlemmer vil have, og hvad får dem til at blive i klubben.

Læs nyheden

Dansk opvisning mod Finland

Danmark besejrede her til aften Finland med 5-0 i en ensidig affære, hvor der var chancer til endnu flere mål. Stine Larsen blev dobbelt målscorer.

Læs nyheden

Log ind