Måned

Ny uddannelse til børne- og ungdomstrænere

De danske børne- og ungdomstrænere kan se frem til en endnu skarpere uddannelse, når den nye C-licens træder i kraft fra nytår.

Læs nyheden

Pokalbrag i Herning i semifinalerne

FC Midtjylland får besøg af Brøndby IF eller Randers FC, mens Vendsyssel FF byder de forsvarende pokalmestre F.C. København velkommen i DBU Pokalens semifinaler. Kampene spilles fra den 25. til 27 april.

Læs nyheden

Flere seniorer spiller fodbold

Nye tal viser, at flere seniorer spiller fodbold, men at der samlet set er en medlemsnedgang på 1,5% i landets fodboldklubber. Tallene understreger vigtigheden af at gøre fodbold endnu mere attraktivt for piger, teenagere og voksne.

Læs nyheden

Få styr på indberetninger til SKAT

En undersøgelse fra SKAT viser, at danske idrætsforeninger ofte har problemer med at finde hoved og hale i diverse skatteregler. Her kan du se de mest typiske fejl, når klubber skal indberette oplysninger til SKAT.

Læs nyheden

Bliv inspireret på Store Trænerdag

Trænere over hele landet inviteres den 25. maj til Store Trænerdag 2017 på Brøndby Stadion, hvor der er rig mulighed for at suge til sig.

Læs nyheden

Futsal-landsholdet skal drille de bedste til EM-kval

Det er David mod Goliat, når det danske futsal-landshold hen over weekenden skal måle sig mod nogle af de bedste lande i Europa ved den sidste EM-kval-runde i Kazakhstan. Danskerne går dog ind til udfordringen med en tro på at drille storfavoritterne.

Læs nyheden

EM-sommer skal fejres i fællesskab

U21-landsholdet og kvindelandsholdet skal i kamp for EM-billetter til Danmark denne sommer. Det skal markeres med en fælles kampagne for at sætte fokus på samhørigheden på tværs af de danske landshold og skal hylde folkeligheden blandt de danske fans.

Læs nyheden

Futsal-landsholdet: Fodbold kan lære meget af futsal

Flere af spillerne på det danske futsal-landshold spiller også fodbold på et højt niveau ved siden af, og ifølge Zakaria El-Ouaz og Azad Corlu kan fodboldspillere lære rigtigt meget af futsal. Hør dem i videoen herunder fortælle om, hvilke kvaliteter man kan tillære sig gennem futsal og læs samtidig landstræner Nikolaj Saabyes vurdering.

Læs nyheden

Log ind