MENU

Måned

Døllefjelde Musse støttes for stærkt arbejde

Døllefjelde Musse IF er blevet valgt som ’Fyrtårnsklub’ af DBU’s Ungdomsfond og modtager 25.000 kroner. Bestyrelsesmedlem i fonden, Preben Elkjær, fortæller, at støtten kommer som belønning for klubbens engagerede arbejde med fastholdelse af teenage-spillere og frivillige arbejde for at få råd til deltagelse i en turnering i Barcelona. 31 andre klubber får også støtte.

Læs nyheden

DBU undersøger mulighederne i esport

Flere fodboldklubber er allerede i gang med at integrere esport i klubben med gode resultater til følge. Derfor kigger DBU i øjeblikket på, hvordan esport og breddefodbold kan få mest muligt ud af hinanden.

Læs nyheden

11 klubber får licens til U18 Pige DM-rækken

11 af 17 ansøgere opfylder de nødvendige sportslige og formelle krav og har fået licens til U18 Pige-DM rækken, mens de resterende får ekstra supervision den kommende sæson.

Læs nyheden

Føllenslev-Særslev IF får live-streamet pokalkamp

Første hold til at få sin kamp i DBU Pokalen live-streamet er den nordvestsjællandske klub Føllenslev-Særslev IF, og klubben kan ikke vente med at blive en del af det næste pokaleventyr.

Læs nyheden

Jens Maae skal dømme ved slutrunde

UEFA har udpeget den danske Superliga-dommer, Jens Maae, som en af dommerne til EM-slutrunden for U17-herrelandshold i Kroatien

Læs nyheden

Ny uddannelse til børne- og ungdomstrænere

De danske børne- og ungdomstrænere kan se frem til en endnu skarpere uddannelse, når den nye C-licens træder i kraft fra nytår.

Læs nyheden

Pokalbrag i Herning i semifinalerne

FC Midtjylland får besøg af Brøndby IF eller Randers FC, mens Vendsyssel FF byder de forsvarende pokalmestre F.C. København velkommen i DBU Pokalens semifinaler. Kampene spilles fra den 25. til 27 april.

Læs nyheden

Flere seniorer spiller fodbold

Nye tal viser, at flere seniorer spiller fodbold, men at der samlet set er en medlemsnedgang på 1,5% i landets fodboldklubber. Tallene understreger vigtigheden af at gøre fodbold endnu mere attraktivt for piger, teenagere og voksne.

Læs nyheden

Få styr på indberetninger til SKAT

En undersøgelse fra SKAT viser, at danske idrætsforeninger ofte har problemer med at finde hoved og hale i diverse skatteregler. Her kan du se de mest typiske fejl, når klubber skal indberette oplysninger til SKAT.

Læs nyheden

Bliv inspireret på Store Trænerdag

Trænere over hele landet inviteres den 25. maj til Store Trænerdag 2017 på Brøndby Stadion, hvor der er rig mulighed for at suge til sig.

Læs nyheden

Log ind