Måned

Ny runde for ansøgning om støtte til multibaner

Nordea-fonden og DBU støtter anlæg af op mod 30 multibaner med 10 millioner kroner fordelt over tre år. Anden ansøgningsrunde er nu sat i gang – med deadline 26. februar 2014.

Læs nyheden

Fiskeri forbudt

Tema: Fiskeri er forbudt. Men klubskifter er absolut tilladt. DBU sætter ungdomsspillerne i fokus og arbejder kontinuerligt på at forbedre reglerne for fleksible klubskifter, der er en nødvendig del af talentudviklingen. Debat og kommentarer er velkomne.

Læs nyheden

Nyt Klub-CMS på vej

For mindre end 300 kroner om måneden tilbyder DBU efter sommerferien et nyt Klub-CMS, hvor integration af data i et responsivt design giver klubberne et billigt, dynamisk website med brugervenlighed i højsædet.

Læs nyheden

DBU søger fagfolk

DBU søger ressourcepersoner, som gennem deres deltagelse i fodboldforbundets faggrupper vil bidrage til videreudviklingen af dansk fodbold de kommende år. Deadline tirsdag.

Læs nyheden

EM-pigernes vilde jubel nomineret

EM-pigernes vilde jubel efter avancementet til EM-kvartfinalen i sommers i Sverige er med 40.000 visninger det absolut mest sete klip på dbu.dk. De er ligeledes nomineret til Årets Jubelscene ved 'Sport 2013', der sendes lørdag aften.

Læs nyheden

Log ind