Måned

Danmark suverænt i EM-kvartfinalen

Af: DBU Kommunikation

Først vandt Danmark 1-0 over Frankrig, så blev det til 2-0 over Island og ja, onsdag aften blev det så til 3-0 over Rusland. De danske talenter præsterer dermed et historisk suverænt EM-gruppespil med tre sejre og nul inkasserede mål. Dermed spiller danskerne som gruppevinder EM-kvartfinale mod Tyskland 31. maj.

Læs nyheden
Fodboldagenters honorarer falder i 2020

Fodboldagenter registreret i DBU tjente 67 millioner kroner i 2020 via honorarer fra fodboldklubber og spillere i Danmark. I 2019 var beløbet 75 millioner kroner.

Læs nyheden
Herrelandsholdet tester mod Tyskland før EM

De tidligere verdens- og europamestre fra Tyskland bliver modstanderen for Herrelandsholdet den 2. juni i en testkamp før EM-slutrunden på hjemmebane til sommer. Kampen mod tyskerne spilles på udebane.

Læs nyheden
Rivalopgør venter i futsal-ligaens finalekampe

Årets finalister i herrernes DM-turnering i futsal er fundet, og det er ikke hvilke som helst klubber. Gentofte Futsal og København Futsal skal igen mødes i de to altafgørende kampe om Danmarksmesterskabet.

Læs nyheden
Dansk storsejr over Moldova

Af: danskfodbold.com

Søndag aften vandt Danmark med 8-0 over Moldova i VM-kvalifikationsgruppe F. Storsejren blev grundlagt via en flot 1. halvleg, hvor Dolberg, Damsgaard (2), Stryger Larsen og Mathias Jensen stod for de første fem træffere…

Læs nyheden
Danmark tæt på EM-kvartfinale efter ny sejr

Det danske U21-landshold tog endnu et stort skridt mod en EM-kvartfinale, da holdet søndag fulgte op på den flotte sejr over Frankrig med en 2-0 sejr over Island. De danske mål blev scoret af Gustav Isaksen og Mads Bech. Se highligts fra kampen her

Læs nyheden
MARKERING FOR ÆNDRINGER I QATAR SKAL GIVE PENGE TIL MIGRANTARBEJDERE

Herrelandsholdet vil have en særlig trøje på, når der tages holdfoto til kampen mod Moldova i aften. Trøjen sættes til salg og pengene skal gå til migrantarbejdere i Qatar

Læs nyheden
HERRELANDSHOLDET OG DBU ØNSKER FLERE FORANDRINGER I QATAR

Presset på Qatar bør øges fra flere sider, mener DBU, der siden 2016 har kæmpet for bedre menneskerettigheder hos VM-værterne. DBU er i dialog med andre europæiske forbund om nye tiltag. Spillerne på Herrelandsholdet markerer ønsket om forandringer til kampen mod Moldova søndag aften.

Læs nyheden
U21: En dansk drømmestart på EM

Det danske U21-landshold spillede en stærk EM-åbningskamp mod Frankrig. 'Les bleus' måtte se sig udmanøvret af en kontrolleret dansk defensiv, krydret med en flot scoring af Anders Dreyer med assist af Jacob Bruun Larsen. 1-0 - og det var også nok, og Danmark fik dermed en drømmestart på EM.

Læs nyheden
Braithwaite og Wind sikrede sejren

Danmark sad på det meste af spillet i torsdagens landskamp, og endte også med at hente en fortjent sejr. Martin Braithwaite viste styrke og hurtighed i 1. halvleg og Jonas Wind viste sin målfarlighed, da han lukkede og slukkede kampen i 2. halvleg.