Måned

Fodboldens Disciplinærinstans genoptager ikke behandling af disciplinærsag mod SønderjyskE

Der er kommet afklaring i SønderjyskE-sagen. Og sagen genoptages ikke.

Læs nyheden

2-0 over Mexico: Danmark er VM-klar

De danske drenge leverede en stærk præstation på Brøndby Stadion, da de slog Mexico 2-0.

Læs nyheden

Motionsfodboldens Dag gav en god anledning til at starte

Den allerførste udgave af Motionsfodboldens Dag nogensinde er blevet afviklet i dag lørdag den 9. juni 2018. Over 40 fodboldklubber har holdt åben træning for at vise motionsinteresserede danskere, hvorfor Fodbold Fitness/motionsfodbold omtales som en af verdens bedste motionsformer.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet tævede Ukraine på ikonisk arena

De danske kvinder sikrede sig endnu tre vigtige point i kampen om VM-billetten, da de til aften vandt hele 5-1 over Ukraine. Kampen blev spillet på Arena Lviv, der også lagde græs til herrernes EM-slutrunde i 2012.

Læs nyheden

BK Hellas har gjort det nemmere at være træner

Med hjælp fra en DBU-klubrådgiver har klubben formuleret en kort guide til, hvordan hver enkelt børne- og ungdomsårgang kan trænes. Målet er at tilbyde spillerne endnu bedre træning og at fastholde trænerne i klubben ved at lette deres opgaver.

Læs nyheden

Nu kan du høre den nye VM-sang

Den nye VM-sang med Herrelandsholdet & Thomas Helmig er på gaden.

Læs nyheden

Ændringer i bestyrelsen i DBU A/S

To medlemmer af DBU A/S-bestyrelsen har valgt at stoppe. Den øvrige bestyrelse fortsætter arbejdet.

Læs nyheden

KMD og DBU skyder nyt datapartnerskab i gang under VM

Til den kommende VM-turnering i fodbold bliver brugen af data for at optimere herrelandsholdets præstationer sat yderligere i system. It-virksomheden KMD er DBU’s nye officielle datapartner og skal som en af de første opgaver være med til at nedbryde og analysere de mange sportsdata, som det danske herrelandshold har til rådighed under slutrunden.

Læs nyheden

Ny fodboldapp "Driblr" ind på hitlisterne

Den nye app til spillere fra DBU - Driblr, har taget fodbolddanmark med storm. Driblr blev således kun overgået på antal downloads af den nye NemID app efter lanceringen.

Læs nyheden

Røde Kors og DBU: Fodbold skal ses i fællesskab

Fodboldlandsholdet samler nationen om VM i Rusland. Størstedelen af de danske fans følger med hjemme foran tv’et sammen med venner og familie. Men der er også danskere, der må opleve VM alene. Det vil Røde Kors og DBU lave om på. De er derfor gået sammen om at matche VM-værter og -gæster i indsatsen Sammen #ForDanmark, så flere kan følge Danmarks kampe sammen.

Læs nyheden

Log ind