Måned

Sammentømret hold skal sikre EM-succes

U21 EM: Niels Frederiksen løftede mandag eftermiddag sløret for, hvilke 23 spillere, der om kort tid skal repræsentere Danmark ved U21 EM i Polen. En EM-trup, der også bød flere U21-debutanter

Læs nyheden

Fynsk pokalbrag live-streames

Serie 2-holdet DSIO får kamp til stregen i DBU Pokalen, når de i et vaskeægte lokalbrag møder traditionsklubben B1913 fra Danmarksserien. Den stærke modstander skræmmer dog ikke DSIO. Kampen live-streames med kommentator.

Læs nyheden

Nils Nielsen: Defensiven skal sidde lige i skabet

Når kvindelandsholdet samles i begyndelsen af juni, er det sidste gang, før EM-truppen sættes af landstræneren. Den korte samling bliver tilbragt på træningsbanen specielt med fokus på justeringerne i defensiven.

Læs nyheden

Billetsalg: Udsolgt til pokalfinalen

Både FC København og Brøndby IF fik onsdag solgt de sidste billetter i deres respektive afsnit til finalen i DBU Pokalen. Dermed er der både udsolgt på det neutrale afsnit og i de to fanafsnit.

Læs nyheden

Stolt Jens Maae dømmer pokalfinalen

Jens Maae skal for første gang i sin karriere dømme pokalfinalen, når Brøndby og FCK tørner sammen på Kristi Himmelfartsdag i Telia Parken. Den danske dommer er desuden udpeget til at dømme finalen ved U17-EM, som spilles på fredag.

Læs nyheden

Interessante muligheder i esport

DBU har nu lavet de foreløbigt første undersøgelser af esport, som skal danne grobund for eventuelle digitale tiltag. Umiddelbart er der grund til optimisme, lyder det.

Læs nyheden

Brøndby snuppede tiende pokaltitel

Brøndby startede stærkt og var efter ti minutter af pokalfinalen oppe med 2-0 mod Varde. De blå-gule vandt 3-1 og vandt dermed deres tiende pokaltitel.

Læs nyheden

Store Trænerdag: Kom tæt på Vilfort

Kim Vilfort holder et oplæg om talentudvikling på Store Trænerdag 2017, der afholdes på Brøndby Stadion den 25. maj. Du kan komme helt tæt på den tidligere Brøndby- og landsholdsprofil i vores portræt.

Læs nyheden

Brøndby får bøde for rottekast - Phiri-karantæne fastholdes

Fodboldens Disciplinærinstans har idømt Brøndby IF en bøde på 150.000 kr. for rottekast samt brug af pyroteknik i kampen mod FC København den 17. april. FCK sanktioneres med 75.000 kr. for brug af pyroteknik i samme opgør. Intansen fastholder samtidig karantænen til Brøndbys Lebogang Phiri i pokalsemifinalen mod FC Midtjylland.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet vil slå AB’s tilskuerrekord

De danske fodboldkvinder spiller sidste testkamp på hjemmebane, før det går løs til EM til sommer mod storholdet England. Kampen spilles på Gladsaxe Stadion, hvor tilskuerrekorden lige nu er 10.039. Den rekord skal de danske kvinder forsøge at slå.

Læs nyheden

Log ind