Måned

23 kvinder er på vej til EM

Truppen til EM i Holland tæller 23 kvinder, der skal kæmpe om medaljer til Danmark mod Europas bedste mandskaber. 23 kvinder, der har kæmpet mod arvefjenderne fra nabolandet, forventninger fra en hel nation og sig selv for her til aften at se sit navn på Nils Nielsens liste over Danmarks EM-trup til slutrunden i Holland til juli.

Læs nyheden

Ny dommer i Superligaen

29-årige Benjamin Willaume-Jantzen rykkes op og bliver ny dommer i Alka Superligaen. Dermed er der i den kommende sæson 13 med fløjten i landets bedste fodboldrække.

Læs nyheden

Saksespark sænkede Danmark i Krakow

U21 EM: Danmark var oppe mod overmagten og kunne ikke trods fine momenter forhindre et brølstærkt italiensk mandskab i fortjent at vinde 2-0 i Krakow.

Læs nyheden

20.000 billetter solgt til Danmark-Polen

Godt 20.000 billetter er allerede solgt til herrelandsholdets VM-kvalifikationskamp mod Polen den 1. september. Dermed tyder alt på fyldte tribuner, når landsholdet fortsætter pointjagten for at nå VM-slutrunden i Rusland.

Læs nyheden

Duelund: Futurelandsholdet fik mig på rette vej

U21 EM: EM-aktuelle Mikkel Duelund var med på det allerførste futurelandshold, og siden har hans karriere for alvor taget fart. Midtbanekreatøren har været igennem en eksplosiv udvikling, er netop blevet kåret til Årets Teenager i ALKA Superligaen og er med på det danske U21-landshold.

Læs nyheden

Fodbolden på folkemødet

Matchfixing, menneskerettigheder, velfærd, sundhed, lobbyisme og homofobi er blandt emnerne, der sættes i spil, når DBU deltager i en række arrangementer på folkemødet på Bornholm den 15-18 juni.

Læs nyheden

Jørgensen, Eriksen og Dolberg sikrer dansk sejr

Nicolai Jørgesen bragte Danmark på sejrskurs med en scoring i 1. halvleg, og efter pausen sørgede Christian Eriksen og Kasper Dolberg for de øvrige to mål i den danske 3-1 sejr over Kasakhstan.

Læs nyheden

U21 til EM med sejr og selvtillid

U21 EM: Der blev tanket selvtillid forud for EM, da Danmark i dag slog Sverige i en sidste testkamp med 2-0 på en flot spillet anden halvleg.

Læs nyheden

Kjær erstatter AC

Hareide har kun en ny spiller i startopstillingen til dagens VM-kvalifikationskamp mod Kasakhstan, hvor Simon Kjær er tilbage i det central forsvar, hvor han afløser Andreas Christensen

Læs nyheden

Til Sverige med to angribere i front

Det danske U21-landshold starter i eftermiddag en stor landskampsdag med holdets sidste EM-test mod Sverige i Helsingborg. Niels Frederiksen vil bruge kampen til at få flere svar inden slutrunden, og det betyder, at Danmark starter med både Ingvartsen og Zohore i front.

Læs nyheden

Log ind