Nyheder

Henning Jensen optages i Hall of Fame

Henning Jensen bliver til marts optaget i Fodboldens Hall of Fame efter en fantastisk fodboldkarriere.

Læs nyheden

Kvindelandsholdet vinder Kulturministerens Idrætspris

Kvindelandsholdet i fodbold vinder Kulturministerens Idrætspris og 100.000 kroner. Holdet var indstillet af DIF for dets præstationer ved EM i Holland.

Læs nyheden

Fodboldsporten skaber 8600 danske job

Fodbold bidrager til job og vækst. Det viser en ny analyse, der har samlet professionelle- og amatørklubbernes omsætning. Over 8600 danskere er beskæftiget alene på grund af fodbold. Blandt andet fordi danske fodboldspillere bruger mere end 800 mio. kroner på tøj, sko og udstyr om året.

Læs nyheden

Malmös AC med på U21/liga-landsholdet

Åge Hareide og Niels Frederiksen har udtaget 23 mand til træningsturneringen i Abu Dhabi. Truppen består af Superliga-spillere og U21-landsholdsspillere kombineret med blandt andre Malmö-profilen Anders Christiansen og Rosenborg-anfører Mike Jensen.

Læs nyheden

Kampen mod doping vigtig

De nordiske lande vil til januar drøfte konsekvenserne af IOC’s udelukkelse af Rusland erklærer DBU's formand Jesper Møller

Læs nyheden

Mindeord om Hennning Jensen

En af de største danske fodboldspillere gennem tiden, Henning Jensen, er desværre gået bort 68 år gammel. Vi mindes legenden med disse ord.

Læs nyheden

Nu kan alle landets kommuner få fodbold på skoleskemaet

Et ambitiøst projekt for at få bevægelse på skoleskemaet over hele Danmark ser nu dagens lys. Ud fra devisen at trygge og glade børn lærer bedst, får børn i hele landet mulighed for at deltage i et dokumenteret effektivt undervisningsforløb, der kombinerer fodboldspil, sundhedsviden og trivsel blandt kammeraterne.

Læs nyheden
Pigerne fra Pindstrup modtager Ungdomsfondens støtte til stævne

Pigerne fra Pindstrup modtager Ungdomsfondens støtte til stævne

To pigehold står til at modtage 25.000 kroner fra DBU´s Ungdomsfond. Pengene skal sende pigerne afsted til stævne i Holland og højne den sociale sammenhængskraft i klubben, som der allerede arbejdes benhårdt for. Det fortæller bestyrelsesmedlem i fonden, Preben Elkjær.

Læs nyheden

Superligadommer indstiller karrieren

Dennis Mogensen har valgt at stoppe som dommer i landets bedste række efter flere end 20 år i den sorte trøje. Den 35-årige dommer får sin sidste aktion med fløjten i denne weekend, der er efterårssæsonens afsluttende runde af Superligaen.

Læs nyheden

Motionsfodbold kan målrettes helt forskellige målgrupper

Få hjælp til at være bevidste i jeres målgruppevalg, og få holdet til at blive en større succes.

Læs nyheden

Log ind