17:30 Vestjylland Forsikring Arena (Snejbjerg)
01. okt
17:30
Snejbjerg SG&I
Spørgsmål omkring denne række skal rettes til DBU Jylland Region 2 på mail eller på tlf: 8939 9920
Vejledende spilletid er 2 x 20 min. - såfremt kampen er jævnbyrdig og det er et ønske fra begge klubber, opfordrer vi dog til at der spilles en. 3. halvleg af 1 x 20 min.

Spilleregler 5:5
Et hold må sætte én ekstra spiller på banen, så længe holdet er bagud med tre mål eller mere. For hver tre mål ekstra et hold kommer bagud, må der indsættes yderligere en spiller, som tilsvarende skal tages ud ved reducering.

Hjemmehold stiller med kampleder til at vejlede kampen (døm-selv-kamp).

Hjemmeholdet er ansvarlige for registrering af kampens resultat via DBU’s Fodbold App eller via ”Mit DBU” på www.dbujylland.dk - det er resultatet efter 2. halvleg der skal indberettes, uanset om der spilles 2 eller 3 halvlege.

Presfri zone - modstanderen skal tilbage på egen banehalvdel ved målspark!