En flot rød-hvid kulisse i Gladsaxe gav masser af stemning på tribunerne, da det nye danske U21-landshold skulle i aktion for første gang - og med den nybagte træner Jesper Sørensen i spidsen.

Her kunne de godt 1400 tilskuere, der havde benyttet sig af en gratis adgang, se Gustav Isaksen bringe Danmark foran allerede efter 12 minutter på en flot signatur scoring af den unge kant. Første halvleg bød på flere gode danske muligheder, men det blev ved store muligheder til både anfører Victor jensen og Nikolai Baden, men ingen yderligere scoringer.

Da landstræner Jesper Sørensen allerede på forhånd havde meldt ud, at man i trænerteamet ønskede at give spilletid til alle, blev det derfor nærmest et nyt hold på de fleste positioner, der gik på banen til 2. halvleg. Det blev også en lidt mere rodet affære, og var derfor heller ikke helt ufortjent, da Grækenland fik udlignet efter en lille times tid.

Testkampen endte derfor 1-1, og mon ikke landstræneren har fået lidt flere svar, inden det på tirsdag gælder første kamp i EM-kvalifikationen ude mod Kasakhstan.

Se highlights i videoen ovenfor.