Måned

Fremad Amager idømt bøde for abelyde i pokalkamp

Af: DBU Kommunikation

Fodboldens Disciplinærinstans har idømt Fremad Amager en bøde på 12.500 kroner for de racistiske ytringer, som en gruppe af klubbens fans lavede mod FC Midtjyllands Awer Mabil i en pokalkamp den 26. september.

Læs nyheden
Dolberg dobbelt målsskytte i 4-0-sejr over Luxembourg

Af: Artiklen er forfattet af danskfodbold.com

Tirsdag aften lagde Aalborg Stadion græs til Danmarks venskabskamp mod Luxembourg, og de 9.043 tilskuere fik to mål at se i begge halvlege. Kasper Dolberg blev kåret til Man of the Match og stod også for to af træfferne i den fortjente danske sejr.

Læs nyheden
U21 indtager førstepladsen efter ny sejr

Det danske U21-landshold tog mandag aften den tredje sejr ud af tre mulige. Et mål af Nikolas Nartey i første halvleg var nok i en kamp hvor det danske hold kæmpede på en svær bane. dermed har det danske hold maximumpoint i EM-gruppe 8 og indtager førstepladsen før årets sidste kampe i november. Se highlights her

Læs nyheden
DBU PRÆSENTERER GOOD GOVERNANCE-REFORM PÅ INTERNATIONAL KONFERENCE

I denne uge samles idrætsorganisationer, politikere, forskere og journalister fra hele verden i Colorado Springs, USA, til Play The Game Conference 2019. DBU’s formand, Jesper Møller, er inviteret til at tale om good governance og åbenhed med udgangspunkt i de reformer, som fodbolden har gennemgået i Danmark og internationalt i UEFA og FIFA de senere år.

Læs nyheden
Yussuf Poulsen sikrer sen dansk sejr

For øjnene af 35.964 tilskuere leverede Danmark og Schweiz en intens dyst. Kampen var målløs helt frem til det 84. minut, men så slog Christian Eriksen til med en fornem assist og Yussuf Poulsen takkede for afleveringen ved at sende bolden i kassen til en dansk 1-0-triumf.

Læs nyheden
Velkommen til Den Røde Mur

Fremover vil Stemningstribunen til Herrelandsholdets hjemmekampe bære navnet Den Røde Mur. Det nye navn er bestemt af fansene gennem en afstemning, hvor navnet fik over en tredjedel af alle stemmer.

Læs nyheden
Vil du repræsentere Danmark til UEFA eEURO2020?

Tilmeld dig kvalifikationen til UEFA eEURO 2020-turneringen og repræsentér de danske farver. De 16 bedste lande ryger direkte til finaleturneringen i London til sommer, hvor vinderen af eEURO 2020 kåres.

Læs nyheden
Drømmemål sikrer dansk sejr over Nordirland

Det danske U21-landshold tog torsdag aften endnu et skridt på vejen mod EM i 2021, da de på et mål i første halvleg af Andreas Poulsen og et fantastisk saksesparksmål af Jens Odgard i anden halvleg vandt 2-1 over Nordirland. Gå ikke glip af highlights fra kampen her

Læs nyheden
Kvindelandsholdet tager ny sejr i EM-kvalifikationen

Stor, dansk dominans med mål af Mille Gejl og Nicoline Sørensen skaffede Kvindelandsholdet den fjerde sejr i lige så mange kampe. Dermed topper Danmark EM-kvalifikationsgruppen med maksimumpoint.