Hæderligt nederlag til vikar-landsholdet

Slovakiet scorede to mål før pausen mod et hårdt kæmpende landshold. Efter pausen kunne slovakkerne ikke score – desværre fik vi scoret et selvmål, og dermed endte det med et hæderligt 0-3 nederlag til Slovakiet.

Der var 11 debutanter i startopstillingen, da de danske vikar-landshold onsdag aften mødte Slovakiet – og de havde blandt andet Marek Hamsik og Adam Nemec i deres start-11’er.

Slovakiet kom også bedst ud til opgøret, men de danske drenge stod ganske godt imod, og havde også i et par tilfælde en kontra, og specielt i det 20. minut burde Rasmus Gaudin og Rasmus Johansson nok have fået mere ud af omstillingen.

På det tidspunkt havde Slovakiet dog allerede scoret, for i det 11. minut sendte Juray Kucke et glimrende i feltet, og her kunne ingen dække Adam Nemec , og han hovedstødte dermed Slovakiet foran 1-0.

Vi fik yderligere et par muligheder på kontra, men der blev også passset godt på i den slovakiske defensiv – hvor fx en spiller som Skrtel stod ganske solidt.

Syv minutter før pausen blev det 2-0. Et godt slovakisk angreb endte med, at Nemec kom ind i feltet, han fik sendt bolden skråt bagud hvor Albert Rusnak kom løbende, han tog et træk og sendte bolden i nettet til 2-0, det skal dog nævnes, at Christoffer Haagh ikke var langt fra ar redde forsøget.

Efter pausen fortsatte kampbilledet fra de første 45 minutter. Vi var presset godt tilbage, og kom ikke til mange chancer – omvendt tillod vi heller ikke slovakerne at komme til vildt mange store chancer. De var dog tæt på nogle gange, men enten fik defensiven sparket væk – eller også leverede Christoffer Haagh en god redning, som fx da han efter en times spil var ude i en one-on-one med Vladimir Weiss, og reddede med en flot fodparade.

Men efter 79 minutter gik det galt. Slovakiet fik slået en skarpt indlæg ind foran mål, Adam Fogt forsøgte at sparke væk, men ramte bolden helt skævnt – og den kunne Haagh ikke redde, selvom han ihærdigt forsøgte.

Målet til 3-0 blev mere eller mindre kampen sidste store chance, og efter 93 minutters spil valgte den østrigske dommer Julian Weinberger at fløjte opgøret af.

Kampfakta:

Slovakiet-Danmark 3-0 (2-0)

11' 1-0 Adam Nemec

37' 2-0 Albert Rusnak

79' 3-0 Adam Fogt (selvmål)

6.432 tilskuere på Štadión Antona Malatinského, Trnava, Slovakiet.